Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε τυχερός που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, αφού η αγωνιστική του εικόνα ήταν πολύ μέτρια, και ο Βόλος δεν μπήκε απλά για μια καλή εμφάνιση. Στο δεύτερο μπήκε λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι δεν ήταν ο γνωστός κυριαρχικός Ολυμπιακός όπως έχει δείξει σε ορισμένα διαστήματα προηγούμενων αγώνων του. Ο Ελ Αραμπί […]

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε τυχερός που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, αφού η αγωνιστική του εικόνα ήταν πολύ μέτρια, και ο Βόλος δεν μπήκε απλά για μια καλή εμφάνιση. Στο δεύτερο μπήκε λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι δεν ήταν ο γνωστός κυριαρχικός Ολυμπιακός όπως έχει δείξει σε ορισμένα διαστήματα προηγούμενων αγώνων του. Ο Ελ Αραμπί έδωσε την λύση με τρία γκολ, αφού είχε ισοφαρίσει ο Μασούρας.

Κρατάει τους τρεις βαθμούς και την κορυφή στην βαθμολογία, και την ηρεμία στην ομάδα. Τώρα η μεγάλη αναμέτρηση με την Πόρτο.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, παρέταξε την ομάδα του με αλλαγές, σε σχέση με προηγούμενα ματς πρωταθλήματος και Ευρώπης. Στο τέρμα θα είναι ο Σα, αριστερά της άμυνας ο Βινάγκρε, δεξιά Ντρέγκερ και στόπερ οι Μπα, Σεμέδο. Στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Μπουχαλάκης, Καμαρά, ενώ μπροστά τους ο Φορτούνης. Εξτρέμ οι Βρουσάι, Μασούρας και στην επίθεση Ελ Αραμπί.

Super League 1 live: Ολυμπιακός-Βόλος 2-1 (Β' ημίχρονο)

Πρώτο ημίχρονο 

Καταστροφικό το πρώτο ημίχρονο αφού ο Βόλος μετά το δοκάρι του Δουβίκα κέρδισε πέναλτι. Ο Δουβίκας πέρασε τον Μπα και ο στη συνέχεια ο αμυντικός από τη Σενεγάλη τον ανέτρεψε από πίσω. Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαριέντος ο οποίος ανοίγει το σκορ στο Καραϊσκάκη.
Ο Βόλος ήταν πάρα πολύ επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση, και από την άλλη ανούσιος ο Ολυμπιακός που δεν μπόρεσε να βρει αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκε.

Το σχήμα δεν έβγαλε αυτά που περίμενε ο Μερτίνς στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε καμία άξια αναφοράς ευκαιρία στο ματς αν εξαιρεθεί το σουτ του Ραντζέλοβιτς στο 13′, και στο 44΄ ο Φορτούνης έκανε πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Μασούρα από αριστερά, αλλά αστόχησε..Τελικά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός βρήκε την ισοφάριση με τον Μασούρα, ύστερα από σέντρα αλφάδι του Μπουχαλάκη.

Ο Μπα ήταν εκτός κλίματος αγώνα.

Ψυχρολουσία για Ερυθρόλευκους, πέναλτι και γκολ ο... - Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport

Δεύτερο ημίχρονο

Οι Πέπε και Σισέ μπήκαν στο παιχνίδι. Μπήκε πολύ δυνατά ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50′ σωστή αντίδραση από τον Νίνη όταν έχασε τον βηματισμό του μπαίνοντας στην περιοχή και τη στιγμή που οι Βολιώτες στον πάγκο διαμαρτύρονταν για πέναλτι, με μία κίνηση του χεριού του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι.
Καλή στιγμή στο 55΄ αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό με τον Φορτούνη να στρώνει στον Ελ Αραμπί, αλλά ο Μαροκινός καθυστέρησε να φέρει την μπάλα στο αριστερό και ο Κολόμπο έδιωξε σε κόρνερ.
Το 2-1. Ο Ελ Αραμπί από πάσα του Καμαρά, λυτρώνει τον Ολυμπιακό. Ο Ουάρντα βγήκε από τον αγώνα, και κατευθυνόμενος στον πάγκο κλοτσούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του εκνευρισμένος.
Καθάρισε ο Αλγερινός με το 3 – 1. Βολέ του Σα, ο Ελ Αραμπί κέρδισε τη μονομαχία με τον Κολόμπο, ο Μασούρας έδωσε στον Φορτούνη, ο Φορτούνης αμέσως στον Ελ Αραμπί που μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 3-1. 

Ντεμπούτο για τον Ντιάγκο Σίλβα που πηρέ την θέση του Φορτούνη στο 81΄.

92′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΚΑΙ 4-1

https://www.youtube.com/watch?v=hZoC1re2V-M

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ