Είναι μία τεράστια επιτυχία για το ελληνικό χάντμπολ και για την ΑΕΚ. Η Ένωση έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου. Με μόλις δύο νίκες στα παιχνίδια που έδωσε ενώ είχε να αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες στη διάρκεια της σεζόν. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στον τελικό. Με τρία γκολ του Μυλωνά και ένα του Πέντερσεν προηγήθηκε με 4-2 […]

Είναι μία τεράστια επιτυχία για το ελληνικό χάντμπολ και για την ΑΕΚ.

Η Ένωση έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου. Με μόλις δύο νίκες στα παιχνίδια που έδωσε ενώ είχε να αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες στη διάρκεια της σεζόν.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στον τελικό. Με τρία γκολ του Μυλωνά και ένα του Πέντερσεν προηγήθηκε με 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο. Οι αποκρούσεις του Μπάουερ έδωσαν ώθηση στους παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια.

Την επέμβαση του τελικού ο Μπάουερ!

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι Σουηδοί μπήκαν με τακτική να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων γρήγορα. Προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητες ανατροπής στη συνέχεια.

Οι τυπικά γηπεδούχοι βρήκαν γκολ με Χάλμπακ, Ντάλιν και Νίγκρεν. Αλλά η ΑΕΚ είχε τις απαντήσεις και προσπέρασε με 14-15 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δομπρή στο 43ο λεπτό.

Στην τελική ευθεία του ματς η διαφορά άνοιξε ακόμη περισσότερο με την ΑΕΚ να σφραγίζει την κατάκτηση του τροπαίου και να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Κανήθου.

Πανηγυρισμοί παικτών και οπαδών για τη πρώτη ευρωπαϊκή κούπα!

 

Η ΑΕΚ στη κορυφή της Ευρώπης: Η απονομή!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χάντμπολ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ