Είδηση βόμβα για όλους τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους στην Super League! Στα πλαίσια των ανακοινώσεων των προνομίων των εμβολιασμένων τα οποία προανήγγειλε η κυβέρνηση υπάρχει μέριμνα και για τον αθλητισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του sports365.gr η ελληνική κυβέρνηση έχει σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει την μετάλλαξη τύπου Δ. Η οποία προσβάλλει περισσότερο τους […]

Είδηση βόμβα για όλους τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους στην Super League!

Στα πλαίσια των ανακοινώσεων των προνομίων των εμβολιασμένων τα οποία προανήγγειλε η κυβέρνηση υπάρχει μέριμνα και για τον αθλητισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sports365.gr η ελληνική κυβέρνηση έχει σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει την μετάλλαξη τύπου Δ. Η οποία προσβάλλει περισσότερο τους νέους. Αυτό που αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα  είναι πως θα επιτρέψει εως και 100% πληρότητα στα ελληνικά γήπεδα.

Με μόνη προϋπόθεση την επίδειξη του αποδεικτικού εμβολιασμού. Με αυτό τον τρόπο είναι δεδομένο πως πολλοί νέοι ποδοσφαιρόφιλοι, που θέλουν να δουν από κοντά την ομάδα τους, θα έχουν ένα παραπάνω κίνητρο για να εμβολιαστούν. Το οποίο και είναι το άμεσο ζητούμενο για την χώρα μας.

Θυμίζουμε πως τα γήπεδα λόγω Κορωνοϊού παρέμειναν άδεια τον τελευταίο 1μιση χρόνο. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης η οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι ομάδες λόγω απουσίας “κοινού”.

Η νέα εξέλιξη αναμένεται να έχει άμεση επίδραση τόσο στον σχεδιασμό. Όσο και στην πώληση εισιτηρίων διαρκείας των ομάδων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ