Το «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξε για τον κόσμο την προηγούμενη Τετάρτη μετά από 507 ημέρες.  Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την Νέφτσι για τον 2o προκριματικό του Champions League. Οι Ερυθρόλευκοι κατέβηκαν για νίκη πρόκρισης, έτσι ώστε να πάνε χωρίς άγχος στον επαναληπτικό της 28ης Ιουλίου στο Μπακού. Αλλά αν εξαιρέσουμε το φανταστικό τέρμα του Μαντί Καμαρά στο […]

Το «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξε για τον κόσμο την προηγούμενη Τετάρτη μετά από 507 ημέρες.  Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την Νέφτσι για τον 2o προκριματικό του Champions League. Οι Ερυθρόλευκοι κατέβηκαν για νίκη πρόκρισης, έτσι ώστε να πάνε χωρίς άγχος στον επαναληπτικό της 28ης Ιουλίου στο Μπακού.

Αλλά αν εξαιρέσουμε το φανταστικό τέρμα του Μαντί Καμαρά στο 28ο λεπτό που έκρινε και τον αγώνα τίποτα.  Δεν εμφανίστηκε η ομάδα που περίμεναν οι φίλοι του. Αντίθετα η Νέφτσι παρουσιάστηκε καλύτερη από ότι όλοι περίμεναν, και έφυγε με ένα σκορ που της άφησε περιθώρια αισιοδοξίας.

Να λοιπόν που στην Νέφτσι βλέπουν τον επαναληπτικό αγώνα, ως το παιχνίδι της δεκαετίας. Για την ακρίβεια μια μεγάλη ευκαιρία για να ακουστεί ξανά το όνομα της στην Ευρώπη.

Μια πρόκριση επί του Ολυμπιακού που έχουν αρχίσει και το πιστεύουν. Ποδοσφαιριστές, αλλά και ο κόσμος της που κάνει σαν τρελός για να βρεθεί στο γήπεδο.

Αν λάβουμε υπόψιν μας και τα πολλά προβλήματα του Ολυμπιακού, κάνουν τους Αζέρους ακόμα πιο αισιόδοξους. Να λοιπόν ένα κλίμα μες τον φανατισμό, που θα υπάρχει στην Bakcell Arena.

νεφτσι - ολυμπιακοσ SPORTS365.GR (1)

Γήπεδο στρούγκα μιλάμε, χωρητικότητας 11.000 θεατών, και βάση των διατάξεων για τον covid-19 στο Αζερμπαιτζάν επιτρέπεται να βρεθούν μέχρι το 50%. Δηλαδή 5.500 αλλά σε γήπεδο κλουβί κάνουν την δουλειά τους. Αν λάβουμε υπόψιν μας και το γεγονός ότι δεν είναι και ιδιαίτερα φιλικοί με την Ελλάδα, τότε καταλαβαίνουμε το κλίμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ