Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πορεία του προς την κατάκτηση του 46ου τίτλου. Πέρασε και από το Περιστέρι που παραδοσιακά τον δυσκόλευε, αλλά σήμερα ήταν κατά πολύ ανώτερος και χωρίς να πιεστεί πολύ πήρε μια ακόμα σημαντική νίκη.  Ανέβηκαν οι τόνοι στο ημίχρονο  Ο Νταμίρ Κάναντι ήταν «μπαρούτι» και διαμαρτυρήθηκε έντονα στο ημίχρονο στο διαιτητή του […]

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πορεία του προς την κατάκτηση του 46ου τίτλου. Πέρασε και από το Περιστέρι που παραδοσιακά τον δυσκόλευε, αλλά σήμερα ήταν κατά πολύ ανώτερος και χωρίς να πιεστεί πολύ πήρε μια ακόμα σημαντική νίκη. 

Ανέβηκαν οι τόνοι στο ημίχρονο 

Ο Νταμίρ Κάναντι ήταν «μπαρούτι» και διαμαρτυρήθηκε έντονα στο ημίχρονο στο διαιτητή του αγώνα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση καθώς στο… διάλογο συμμετείχαν και άνθρωποι του Ολυμπιακού.

 Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Η ένταση στο ημίχρονο - Έξαλλος ο Κάναντι (photos)

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0 – 1

Το γκολ του Μπρούμα στις καθυστερήσεις έκανε την διαφορά για τις δύο ομάδες στο πρώτο, ημίχρονο. Μέχρι εκείνο το σημείο οι φάσεις στο παιχνίδι ήταν λίγες, με τους Πειραιώτες να είναι συνολικά πιο επικίνδυνοι και να έχουν μεγάλη φάση με τον Ελ Αραμπί στο 7ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπρούμα στο 68′, ο Εμβιλά στο 72′ και ο Φορτούνης στο 70′ και το 75′ έφτασαν κοντά στο γκολ, δίχως όμως να κάνουν το Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-2.

Στο 7′  ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Ρέαμπτσιουκ από τα αριστερά, σκαστή κεφαλιά του Ελ Αραμπί με τον Μανδά να διώχνει ενστικτωδώς.

Στο 41′ της αναμέτρησης Ατρόμητος – Ολυμπιακός οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν η μπάλα μετά το διώξιμο του Μπα βρήκε στο χέρι του Σεμέδο αλλά ο διαιτητής Τσαγκαράκης και το VAR έδωσαν συνέχεια στο παιχνίδι.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Τέσσερις «ερυθρόλευκες» ευκαιρίες σε διάστημα οκτώ λεπτών (vid)

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Μπρούμα.

Ο Μπουχαλάκης έβγαλε την μπαλιά και ο Μπρούμα πετάχτηκε, έκανε την προβολή και έγραψε το 0-1. Υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Ατρόμητου για φάουλ στον Στρούγγη. Τελικά μετά από επικοινωνία με το VAR το γκολ μέτρησε και ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα.

Στο 55′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Καμαρά βρέθηκε σε θέση βολής, καθυστέρησε χαρακτηριστικά να αποφασίσει και ο Μανδάς έκανε εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του.

Μι ακόμα ευκαιρία στο 70′  για τον Ολυμπιακό. Εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, κεφαλιά του Μπουχαλάκη, δεν φτάνει στην μπάλα ο Ελ Αραμπί και αυτή περνάει εκτός

Στο 75′ ωραίο σουτ του Φορτούνη, εξαιρετική επέμβαση του Μανδά στη δεξιά του γωνία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι