Χωρίς να αλλάξει κάτι στον κανονισμό για τους ξένους αθλητές. Θα ξεκινήσει η νέα σεζόν στη Basket League, με την κάθε ομάδα να διατηρεί το δικαίωμα για έξι μη γηγενείς αθλητές στο ρόστερ. Το ενδεχόμενο της αύξησης των ξένων. Για το οποίο το sports365.gr σας είχε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες. Στην κορυφαία κατηγορία του […]

Χωρίς να αλλάξει κάτι στον κανονισμό για τους ξένους αθλητές. Θα ξεκινήσει η νέα σεζόν στη Basket League, με την κάθε ομάδα να διατηρεί το δικαίωμα για έξι μη γηγενείς αθλητές στο ρόστερ.
Το ενδεχόμενο της αύξησης των ξένων. Για το οποίο το sports365.gr σας είχε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες. Στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.«Ναυάγησε» και η σεζόν 2021/22 θα διεξαχθεί με τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τώρα.

Η επιθυμία που φαινόταν να υπάρχει ώστε οι ξένοι να γίνουν 6+1. Δεν προχώρησε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ την 21η Ιουλίου.

Έτσι λοιπόν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η κάθε ομάδα θα έχει δικαίωμα να δηλώσει μέχρι και έξι ξένους αθλητές στο ρόστερ της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ