Ο 19χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, έγινε αφιέρωμα από γνωστή ιστοσελίδα, ενώ τον συνδέουν με «κολοσσούς» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Συχνά πυκνά αρκετά Μέσα ασχολούνται με τον Χρήστο Τζόλη, καθώς ο ίδιος έχει κάνει αρκετή θετική αίσθηση. Τα όσα έχει πετύχει, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχουν κάνει αρκετούς να τον συζητάνε. Έτσι λοιπόν, […]

Ο 19χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, έγινε αφιέρωμα από γνωστή ιστοσελίδα, ενώ τον συνδέουν με «κολοσσούς» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Συχνά πυκνά αρκετά Μέσα ασχολούνται με τον Χρήστο Τζόλη, καθώς ο ίδιος έχει κάνει αρκετή θετική αίσθηση.

Τα όσα έχει πετύχει, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχουν κάνει αρκετούς να τον συζητάνε. Έτσι λοιπόν, και η γνωστή ιστοσελίδα goal.com παρουσίασε το «χρυσό παιδί» του ΠΑΟΚ, μέσα από ένα αφιέρωμα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο ίδιος ανήκει σε μια αρκετά ταλαντούχα γενιά ποδοσφαιριστών. Οι οποίοι θα μπορούσαν να δώσουν αρκετά στην Εθνική ομάδα της χώρας μας. Αναφέρει πως ενώ είναι μόλις 19 ετών, είναι έξι φορές διεθνής και πρόκειται για τον έβδομο νεότερο ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τα «γαλανόλευκα».

Οι «γίγαντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου… στα πόδια του! 

Επιπλέον, η εν λόγω ιστοσελίδα εμπλέκει και μεγάλους «κολοσσούς» του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Καθώς αναφέρει επίσης πως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ έχουν αφήσει ανοικτό παράθυρο για μια κίνηση μεταγραφική.

Όμως, ο Τζόλης παραμένει προσγειωμένος, έχοντας χρησιμοποιήσει και δηλώσεις που ο ίδιος έχει κάνει. Στις οποίες ουσιαστικά αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο μυαλό του και στόχος του είναι να ολοκληρωθεί όσο καλύτερα γίνεται η φετινή χρονιά.

Τέλος, η ιστοσελίδα στο αφιέρωμά της, κάνει ειδική αναφορά στο βιογραφικό του, επισημαίνοντας πως για πρώτη φορά εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ, στα 8 του χρόνια. Ενώ φρόντισε να εντυπωσιάσει και την φημισμένη Ακαδημία της Μπαρτσελόνα, «Μασία», σε φιλική αναμέτρηση με την Κ12 του «δικεφάλου» του Βορρά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι