Μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη η ΑΕΚ καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της ΑΕΚ και να συνεχίσει τη δουλειά. Θα δώσει ξανά μεγάλο βάρος στη δουλειά -παράλληλα με την ενίσχυση- ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Ετσι, ο Σέρβος έχει ζητήσει […]

Μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη η ΑΕΚ καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της ΑΕΚ και να συνεχίσει τη δουλειά. Θα δώσει ξανά μεγάλο βάρος στη δουλειά -παράλληλα με την ενίσχυση- ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ετσι, ο Σέρβος έχει ζητήσει η ΑΕΚ να δώσει τρία ακόμα φιλικά μέχρι τη σέντρα της Super League. Με τους αντιπάλους να μην έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα.

Η Super League ξεκινά στις 21-22 Αυγούστου με την Ενωση να έχει κληρωθεί να ξεκινήσει τη χρονιά με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ. Ενώ τη δεύτερη αγωνιστική στα τέλη Αυγούστου αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Κρήτη και εν συνεχεία ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων.

Παράλληλα στην Ενωση περιμένουν την άφιξη του Χατζισαφί ο οποίος θα ανακοινωθεί. Kαι θα υπογράψει με κάθε επισημοτητα με τους “κιτρινόμαυρους”.

Την ίδια ώρα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και χθες για τον Ελίασον!

Ο Σουηδός  αποτελεί τον Νο1 στόχο της ΑΕΚ και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την ενίσχυση στη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Πλέον η ΑΕΚ περιμένει την απάντηση του γαλλικού συλλόγου, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία με τον μάνατζερ του παίκτη, τον γνωστό μας Φεντερίκο Παστορέλο.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ