Σήμερα το βράδυ (03/08) στις 21:45 ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην έδρα της Μποέμιαν, για την πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις. Που θα του δώσουν το εισιτήριο για τα play off της διοργάνωσης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει καταλήξει πλήρως στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ. Στην πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς. Κάτω από […]

Σήμερα το βράδυ (03/08) στις 21:45 ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην έδρα της Μποέμιαν, για την πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις. Που θα του δώσουν το εισιτήριο για τα play off της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει καταλήξει πλήρως στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ. Στην πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς. Κάτω από τα δοκάρια υπάρχει, δίλημμα, σχετικά με τη θέση του βασικού. Χωρίς να υπάρχει οριστική απόφαση σχετικά με τους Πασχαλάκη ή Ζίφκοβιτς. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Βιεϊρίνια ενώ δεξιά μάλλον ο Ροντρίγκο θα πάρει τη θέση του Λούκας Τέιλορ.

Στο κέντρο θα είναι ο Βαρέλα, που θα έχει στο πλευρό του μάλλον τον Μιχαηλίδη, που φαίνεται να επικρατεί στη “μάχη” με τον Μιχάι. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Στέφαν Σβαάμπ θα πάρει θέση βασικού. Δίπλα του θα βρεθεί μάλλον στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Γιασμίν Κούρτιτς. Ανοιχτό ωστόσο είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσει κι ο Άντερσον Εσίτι.

Η τριάδα πίσω από τον επιθετικό θ’ αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς στα δεξιά, Ελ Καντουρί στα αριστερά ενώ στη θέση “10” φανέλα βασικού θα πάρει ο Σίντζι Καγκάβα. Στην κορυφή της επίθεσης θα κάνει “πρεμιέρα” ο Νέλσον Ολιβέιρα, που θα φορέσει πρώτη φορά τα ασπρόμαυρα σε επίσημο παιχνίδι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ