Ο  ΠΑΟΚ  του Παμπλό Γκαρσία ήταν ιδανικός αυτόχειρας στον αγώνα του με τον Απόλλων Σμύρνης. Κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να προηγηθεί και να βρεθεί πίσω στο σκορ και να τρέχει στο τέλος για να το γυρίσει, αλλά τα χρονικά όρια ήταν πολύ στενά ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 2 – 2 Ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε στην […]

Ο  ΠΑΟΚ  του Παμπλό Γκαρσία ήταν ιδανικός αυτόχειρας στον αγώνα του με τον Απόλλων Σμύρνης. Κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να προηγηθεί και να βρεθεί πίσω στο σκορ και να τρέχει στο τέλος για να το γυρίσει, αλλά τα χρονικά όρια ήταν πολύ στενά

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 2 – 2

Ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε στην Τούμπα και πέταξε δύο βαθμούς. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Απόλλων Σμύρνης που αν αγωνιζόταν μόνο εκτός σίγουρα θα έβαζαν υποψηφιότητα για πρώτη πεντάδα.

Δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς πέταξε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Απόλλωνα, καθώς έμεινε στο 2-2, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο 88’!

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 29’ με τον Ουάρντα, όμως οι φιλοξενούμενοι παίζοντας πολύ έξυπνα στην επανάληψη ισοφάρισαν στο 52’ με πέναλτι του Τσαμπούρι που είδε ο διαιτητής στο VAR, ενώ στο 81’ ο Φερνάντεθ έγραψε το 1-2. Ο Δικέφαλος ισοφάρισε στο 88’ με τον Ίνγκασον, ενώ πίεσαν μέχρι το 99’ για να… κλέψουν τη νίκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-2

Ο ΠΑΟΚ από το πρώτο λεπτό είχε την κατοχή και πίεζε τον Απόλλωνα στα καρέ του, δίχως πάντως τη μεγάλη φάση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κλείσει καλά τα καρέ τους και τους γηπεδούχους να μην έχουν αξιοποιήσει κανένα από τα κόρνερ που είχαν κερδίσει.

Ώσπου στο 29’ έγινε το 1-0. Σέντρα του Βιεϊρίνια από τα δεξιά ο Ουάρντα πήδηξε για την κεφαλιά με την άμυνα των φιλοξενούμενων να διώχνει, ο Ελ Καντουρί έκανε τσαφ με τη μπάλα να πηγαίνει προς τον Αιγύπτιο ο οποίος ήταν μέσα στην περιοχή και με ωραίο γυριστό αριστερό σουτ νίκησε τον Βέρχουλστ.

Ο Σλίβκα στο 36’ είχε ένα καλό σουτ άουτ, ενώ ο Μπουργκ στο 43’ με δυνατό σουτ απείλησε για το 2-0, με το ημίχρονο να λήγει στο 1-0.

Στο 50’ ο Απόλλων ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ελ Καντουρί στον Ιωαννίδη με τον Φωτιά να βλέπει τη φάση στο VAR και να καταλογίζει την παράβαση. Ο Τσαμπούρης ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1.

O Βιεϊρίνια στο 61’ πήγε να βάλει το γκολ της χρονιά, όμως ο Βέρχουλστ ήταν σε ετοιμότητα. Αμέσως μετά ο Πάμπλο Γκαρσία έβγαλε Κρμέντσικ και Τζόλη για να περάσει τους Καγκάβα και Σφιντέρσκι.

Ο Βέρχουλστ στο 69’ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Ουάρντα με τον ΠΑΟΚ να φτάνει τις 11 τελικές, ενώ στο 71’ ο Ολλανδός κίπερ είπε «όχι» και στο τετ-α-τετ του Σφιντέρσκι.  

Ο Γκαρσία πέρασε μέσα και τον Ζίβκοβιτς στο 73’ με τον Δικέφαλο να εντείνει την πίεση του, όμως κόντρα στη ροή του ματς έγινε το 1-2 στο 81’. Κάλισιρ και Μαρκ Φερνάντεθ έπαιξαν το 1-2 και ο Ισπανός, που είχε περάσει αλλαγή, με άψογο πλασέ νίκησε τον Ζίβκοβιτς. Όμως, ο ΠΑΟΚ δεν το έβαλε κάτω και στο 88′ ο Ίνγκασον με κοντινή προβολή σημείωσε το 2-2, με το ματς να γίνεται «ροντέο». Στο έξτρα 9λεπτο (είχαμε και σοβαρό τραυματισμό του Βιτλή στις καθυστερήσεις) δεν άλλαξε κάτι με τον αγώνα να λήγει 2-2, αφού στο 90+9′ το φάουλ του Βιεϊρίνια πέρασε λίγο άουτ.

https://www.youtube.com/watch?v=tCVYdYbe1OA

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα