Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει ποδαρικό με το δεξί για την νέα χρονιά, αφού κόλλησε στον κάμπο και έμεινε στην ισοπαλία με την ΑΕΛ και μάλιστα με πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έμεινε αρκετά πίσω στην κούρσα τίτλου μετά την νίκη του  Ολυμπιακου με την ΑΕΚ. Δεν παρουσιάστηκε έτοιμος ο δικέφαλος […]

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει ποδαρικό με το δεξί για την νέα χρονιά, αφού κόλλησε στον κάμπο και έμεινε στην ισοπαλία με την ΑΕΛ και μάλιστα με πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έμεινε αρκετά πίσω στην κούρσα τίτλου μετά την νίκη του  Ολυμπιακου με την ΑΕΚ.

Δεν παρουσιάστηκε έτοιμος ο δικέφαλος του Βορρά μετά την διακοπή, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την απαράδεκτη ενέργεια των βοηθών του Γκαρσία.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ του Μανώλη Μπέρτου και του πάγκου του ΠΑΟΚ την ώρα που ο ακραίος αμυντικός της ΑΕΛ βγήκε με την μπάλα εκτός της τελικής γραμμής και δίπλα στον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Άνθρωποι από τον πάγκο του ΠΑΟΚ εμπόδισαν τον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, σπρώχνοντάς τον και απωθώντας τον. Ανάμεσα τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν ο Σνάουτσερ και ο Κρέσπο, οι οποίοι προσπάθησαν να καθυστερήσουν τον αμυντικό της Λάρισας να ξαναπάρει εγκαίρως τη θέση του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απάντησε στη Θύρα 13 η Original 21: «Είστε φασίστες δολοφόνοι του Μιχάλη, ντροπή της κοινωνίας» (pic)
Super League

Απάντησε στη Θύρα 13 η Original 21: «Είστε φασίστες δολοφόνοι του Μιχάλη, ντροπή της κοινωνίας» (pic)

Μπράτσος: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε – Κουράγιο στους συντοπίτες μου»
Ποδόσφαιρο

Μπράτσος: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε – Κουράγιο στους συντοπίτες μου»