Πολύ μεγάλο το ρόστερ και αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που έμεινα εκτός Ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού! Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα έχει για την μάχη με την Αιντχόφεν, και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να δηλώσει την ανανεωμένη ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια απέναντι στην Αϊντχόβεν στις 2 Φεβρουαρίου στην UEFA. Οι […]

Πολύ μεγάλο το ρόστερ και αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που έμεινα εκτός Ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα έχει για την μάχη με την Αιντχόφεν, και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να δηλώσει την ανανεωμένη ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια απέναντι στην Αϊντχόβεν στις 2 Φεβρουαρίου στην UEFA. Οι Πειραιώτες έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε τρεις αλλαγές σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που είχαν επιλέξει μέχρι τώρα.

Θα υπάρξουν τρεις αλλαγές σε σχέση με την αντίστοιχη λίστα των Πειραιωτών στο Champions League, ενώ χάνει και δύο θέσεις των Ραφίνια και Πέπε.

Οι τρεις αλλαγές είναι Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κένι Λαλά αντί Βινάγκρε, Σισέ και Σουντανί.

Η αλλαγμένη ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού μοιάζει… καλοκαιρινή και πιο ισχυρή παρά το γεγονός πως έφυγαν πολλοί. 

Παίκτες με τεράστια ποιότητα και με τον Ρέαμπτσουκ να έχει ήδη δείξει πως διαθέτει ποιότητα κι έχει προσαρμοστεί απόλυτα στο παιχνίδι του Πέδρο Μαρτίνς. 

Με τις κινήσεις της η διοίκηση της ομάδας έστειλε το μήνυμα πως ο Ολυμπιακός θέλει και θα κάνει ότι μπορεί για να περάσει το εμπόδιο της Ολλανδικής ομάδας στην φάση των “32” του Europaleague. 

Η λίστα

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σα, Τζολάκης. ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Παπαδόπουλος, Λαλά, Ρέαμπτσουκ, Χολέμπας, Ντρέγκερ, Νικόλης, Κίτσος, Τσάβος. ΜΕΣΟΙ: Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Βαλμπουενά, Λιάτσος, Ραντζέλοβιτς, Σουρλής, Κατσογιάννης. ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Χασάν, Ελ Αραμπί, Μπρούμα, Σταμούλης.

Η προηγούμενη λίστα που είχε δηλώσει ο Ολυμπιακός για τους αγώνες των ομίλων ήταν:

Γκολκίπερ τους Σα, Καραργύρη και Τζολάκη. Αμυντικούς τους Ραφίνια, Ντρέγκερ, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλο, Βινάγκρε, Χολέμπας, μέσους τους Ανδρούτσο, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Πέπε, Εμβιλά και Σουρλή, μεσοεπιθετικούς τους Φορτούνη, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Μασούρα, Μπρούμα και Βρουσάι, ενώ για την επίθεση τους Αραμπί, Χασάν και Σουντανί.

Μπορείτε εύκολα πλέον να καταλάβετε την νέα λίστα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ