Είναι σαφής εντολή και πρόθεση της ΑΕΚ να ενισχυθεί, ενώ δίνονται απαντήσεις και για την υπόθεση παραμονής ή όχι, για τον Ολιβείρα. Σε λίγες ημέρες οι «κιτρινόμαυροι» έχουν και πάλι υποχρεώσεις για τα Play Off της Super League, καθώς δοκιμάζονται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Φυσικά, στόχος της ΑΕΚ είναι τα θετικά αποτελέσματα ως το τέλος, για […]

Είναι σαφής εντολή και πρόθεση της ΑΕΚ να ενισχυθεί, ενώ δίνονται απαντήσεις και για την υπόθεση παραμονής ή όχι, για τον Ολιβείρα.

Σε λίγες ημέρες οι «κιτρινόμαυροι» έχουν και πάλι υποχρεώσεις για τα Play Off της Super League, καθώς δοκιμάζονται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Φυσικά, στόχος της ΑΕΚ είναι τα θετικά αποτελέσματα ως το τέλος, για την όσο γίνεται καλύτερη βαθμολογική κατάταξη στο πρωτάθλημα.

Ενώ πρωταρχικός στόχος είναι και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ κοιτάζει το παρόν, αλλά και το μέλλον της. Που δεν είναι άλλο από την επόμενη σεζόν και το ρόστερ που θα έχει.

Ένα οργανωμένο κλαμπ όπως είναι εκείνο της ΑΕΚ, δε θα μπορούσε παρά να κάνει έναν αξιόλογο σχεδιασμό για την ομάδα της νέας σεζόν. Μιας ομάδας που θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει.

Τα κενά της ΑΕΚ, τα οποία και θα καλυφθούν!

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάποια κενά, τα οποία και κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού θα τα καλύψουν!

Η πρόθεση της ΑΕΚ είναι να ενισχυθεί αρκετά στην άμυνα. Υπάρχει επιτακτική ανάγκη για τέσσερις μεταγραφές. Οι οποίες είναι τερματοφύλακας, δεξί και αριστερό μπακ, αλλά και στόπερ!

Επιπλέον, ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμη ένας για την αριστερή πλευρά της επίθεσης, με τα προσόντα του Λιβάι Γκαρσία, υπάρχει ανοικτό. Ενώ και για την επίθεση θα υπάρξουν κάποιες επιλογές.

Ο παράγοντας Νέλσον Ολιβέιρα που θα κρίνει αρκετά!

Βέβαια, θα εξαρτηθούν αρκετά από την υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα. Απ’ το αν θα παραμείνει ή όχι, καθώς σε περίπτωση που αποχωρήσει, η ΑΕΚ θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του.

Ο ίδιος συμφώνησε με την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019, ενώ ήταν και η πρώτη «υπέρβαση» για τη νέα εποχή της ομάδας. Το συμβόλαιό του ήταν μεγαλύτερο από 1 εκατ. ευρώ και το άξιζε. Πρόκειται για έναν επιθετικό αξίας, και ποιότητας. Έχει συμμετοχές στην Εθνική του ομάδα, έχει χρόνια εμπειρίας στην Premier League, όπως και στο Champions League.

Σίγουρα, ήταν μια καλή προσθήκη, όμως δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Αλλά δε φταίει μονάχα ο ίδιος. Τακτικά δεν υπήρχε πλάνο για εκείνον, ώστε να αναδείξει τα στοιχεία που τον κάνουν ξεχωριστό.

Όμως, για την παραμονή του θα πρέπει να γίνει προσπάθεια, όμως με διαφορετικά δεδομένα ως προς το οικονομικό. Το «βαρύ» συμβόλαιό του αποτελεί ένα «αγκάθι».

Η ΑΕΚ παρόλα αυτά, πρέπει να βρει ένα μοντέλο, με παίκτες που θα του προσφέρουν γκολ. Είτε πρόκειται για τους Ολιβέιρα-Ανσαριφάρντ, που ομολογουμένως είναι δύο ικανοί στράικερ. Είτε και για κάποιον άλλον παίκτη, για τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν την οικονομική υπέρβαση, για χάρη του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι