Ο  Άρης  συνεχίζει να ονειρεύεται με την φετινή του πορεία και στόχος του είναι η συνεχής βελτίωση της ομάδας. Αλλά πρώτα πρέπει να κρατάς και να επιβραβεύεις τους ποδοσφαιριστές που είναι στον βασικό σκελετό της ομάδας. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Λούκας Σάσα. Μια από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών. Έχει δώσει απλότητα […]

Ο  Άρης  συνεχίζει να ονειρεύεται με την φετινή του πορεία και στόχος του είναι η συνεχής βελτίωση της ομάδας. Αλλά πρώτα πρέπει να κρατάς και να επιβραβεύεις τους ποδοσφαιριστές που είναι στον βασικό σκελετό της ομάδας. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Λούκας Σάσα. Μια από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών.

Έχει δώσει απλότητα και ομορφιά στο παιχνίδι του Άρη! Ο Σάσα που συνδυάζει τη βραζιλιάνικη αλεγρία με την ποδοσφαιρική αλητεία των Βαλκανίων φαντάζει ως ένας αντίστοιχος Γκιλιέρμε στο 4-4-2 του Άρη!

Ο φετινός ΑΡΗΣ έχει πλέον την προσωπικότητα που χρειάζεται και η υπέρβαση που σε λίγο καιρό δεν θα είναι υπέρβαση….αλλά μια λογική συνέχεια.

Το συμβόλαιο του Λούκας Σάσα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, και ο Βραζιλιάνος είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων χρόνων για τον Άρη.

Μάλιστα αν και είχε μέτριο ξεκίνημα το τελευταίο διάστημα ο Λούκας Σάσα επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, όπως φάνηκε άλλωστε στα δύσκολα και κομβικά ματς κόντρα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Η ανανέωση του συμβολαίου του αποτελεί βασική προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη, καθώς σε προηγούμενες επαφές τους οι δύο πλευρές δεν είχαν καταφέρει να φτάσουν σε συμφωνία. Το προσεχές διάστημα ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι συνεργάτες του θα έχουν επαφές με την πλευρά του Βραζιλιάνου παίκτη για το θέμα και συγκεκριμένα με τον ατζέντη του, Λέο Κορνατσίνι.

Όπως είχε δηλώσει και ο τελευταίος πριν από λίγο καιρό, ο πελάτης του είναι ευχαριστημένος τόσο από την ζωή του στη Θεσσαλονίκη όσο και από τη συνεργασία του με τον Άρη και την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο της ομάδας. Εξάλλου τον παίκτη πιστεύει πολύ και ο Άκης Μάντζιος και στα ματς που έμενε εκτός 11άδας, ο Έλληνας τεχνικός σε τετ α τετ που είχαν οι δύο άνδρες του εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους τον αφήνει εκτός.

Τελευταία νέα

Στη διάρκεια της προπόνησης ο Εργκυς Κάτσε αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας (ενοχλήσεις στον δικέφαλο), ενώ στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Αλι Αντέμ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του (U21)».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ