Πριν κάποιους μήνες, όταν ο Άρης έβαζε σταδιακά σε εφαρμογή τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, έκανε το ξεσκαρτάρισμα του για να κρατήσει έναν “κορμό” και να “πατήσει” πάνω σε αυτόν για την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ. Πολλοί μπορεί να είχαν την εντύπωση ότι με βάση το παραπάνω σκεπτικό, δεν θα άλλαζαν πολλά στην ενδεκάδα της ομάδας. Τόσο […]

Πριν κάποιους μήνες, όταν ο Άρης έβαζε σταδιακά σε εφαρμογή τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, έκανε το ξεσκαρτάρισμα του για να κρατήσει έναν “κορμό” και να “πατήσει” πάνω σε αυτόν για την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ.

Πολλοί μπορεί να είχαν την εντύπωση ότι με βάση το παραπάνω σκεπτικό, δεν θα άλλαζαν πολλά στην ενδεκάδα της ομάδας. Τόσο ο Καρυπίδης όμως όσο και ο Μάντζιος, ήταν αποφασισμένοι για το βήμα παραπάνω. Σε ό,τι έχει να κάνει με την ποιότητα. Και αυτό προϋπόθετε κάτι παραπάνω στις περισσότερες θέσεις της αρχικής ενδεκάδας. Διατηρώντας στην ομάδα πολλές χρήσιμες λύσεις από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Οι επτά μεταγραφές της ομάδας, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν είναι πολλές αλλά ούτε και λίγες. Είναι μία μέση κατάσταση. Η οποία όμως μπορεί να σταθεί ικανή ώστε να αλλάξει ριζικά η ενδεκάδα της φετινής χρονιάς.

Ντένις , Φαμπιάνο, Λούμορ, Εντιαγέ, Ιτούρμπε και Καμαρά είναι έξι παίκτες προ προορίζονται για το βασικό σχήμα. Εάν σε αυτούς προστεθούν ο στόπερ που θα έρθει και ο επιτελικός μέσος, τότε φτάνουμε τις οκτώ αλλαγές συγκριτικά με πέρυσι και έναν ΑΡΗ ο οποίος αναβαθμίζεται ποιοτικά..

Στα χαρτιά τουλάχιστον, το… πακέτο αυτό παρουσιάζεται αρκετά ελκυστικό. Οι “κιτρινόμαυροι” όμως θα περιμένουν να δουν και στην πράξη αυτόν τον ανανεωμένο Άρη, κατά πόσο θα “δέσουν” όλοι μεταξύ τους και σε τι βαθμό θα “κουμπώσουν” πάνω στην τακτική φιλοσοφία και το πλάνο του Άκη Μάντζιου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ