Ο  Άρης  προχωράει άμεσα για την απόκτηση του Αλ Ταμαρί. Και τελικά η τελευταία πρόταση του Άρη ξεμπλοκάρει την μεταγραφή του μάγου. Άμεσα οι εξελίξεις. Αν όχι στις επόμενες ώρες σίγουρα μέχρι αύριο. Απόλυτη δικαίωση του Sports365.gr που από την αρχή είπαμε ότι ήταν βασικός μεταγραφικός στόχος, όταν όλοι έβλεπαν φαντάσματα.  Θα χαθεί η μπάλα! […]

Ο  Άρης  προχωράει άμεσα για την απόκτηση του Αλ Ταμαρί. Και τελικά η τελευταία πρόταση του Άρη ξεμπλοκάρει την μεταγραφή του μάγου. Άμεσα οι εξελίξεις. Αν όχι στις επόμενες ώρες σίγουρα μέχρι αύριο.

Απόλυτη δικαίωση του Sports365.gr που από την αρχή είπαμε ότι ήταν βασικός μεταγραφικός στόχος, όταν όλοι έβλεπαν φαντάσματα. 

Θα χαθεί η μπάλα! Ο Αλ Ταμαρί πάει γάντι στον Άρη

Ο Αλ Ταμαρί ήταν ο πρώτος στόχος και η μεταγραφή που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον Άρη, και θα γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας. Η αρχική πρόταση δεν είχε θετική κατάληξη, αλλά πλέον με την νέα πρόταση δείχνει ότι έχει πλησιάζει στο σημείο ταύτισης με τη Λέουβεν για τον δανεισμό του Μούσα Ελ Τάμαρι, με option αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σημειώστε πως ενδιαφέρον για τον Αλ Ταμάρι υπάρχει από το καλοκαίρι. Μαζί τους Ματέο Γκαρσία, Αλ Ταμάρι και τον Μπρούνο Γκάμα μπορούν να ανεβάσει επίπεδο τον Άρη.

 Ο Αλ Τάμαρι θεωρείται κατάλληλος για να δώσει λύσεις και στις υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης.

Μετά την μεγάλη προσθήκη του Μητρογκόλ, τώρα με την Ιορδανό ο Άρης για τα καλά πάει σε άλλο επίπεδο. Άλλη μπάλα….

Στον Άρη είναι αισιόδοξοι για την μεταγραφή και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα