Ο Άρης βρίσκεται στη μεταγραφική αγορά για ενίσχυση σε αρκετές θέσεις. Και μια από αυτές είναι αυτή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μια από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν και εξετάζονται, είναι ο Χουάν Σάντσες Μίνιο. Ο 31χρονος Αργεντινός έχει ένα ενδιαφέρον παρελθόν. Με αρκετές συμμετοχές στη Λατινική Αμερική. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες […]

Ο Άρης βρίσκεται στη μεταγραφική αγορά για ενίσχυση σε αρκετές θέσεις. Και μια από αυτές είναι αυτή στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μια από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν και εξετάζονται, είναι ο Χουάν Σάντσες Μίνιο.

Ο 31χρονος Αργεντινός έχει ένα ενδιαφέρον παρελθόν. Με αρκετές συμμετοχές στη Λατινική Αμερική.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορ. Το 2014 πήρε μεταγραφή για την Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Τορίνο της Ιταλίας. Μια μετακίνηση που κόστισε περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ στην “Γκρανάτα”.

https://www.youtube.com/watch?v=B_pKS_6HY1c

Στην Ευρώπη δεν στέριωσε και δόθηκε διαδοχικά δανεικός σε Εστουδιάντες και Κρουζέιρο, μέχρι να επιστρέψει στη χώρα ως μόνιμος κάτοικος με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε, το 2016.

Το 2020 επιχείρησε εκ νέου ένα βήμα στην Ευρώπη, για την Έλτσε, ενώ τον Φεβρουάριο φέτος, επέστρεψε ελεύθερος στην Εστουδιάντες.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται φέτος τον Δεκέμβρη. Πρόκειται για έναν επιθετικογενή μπακ, με ύψος 1,77 και την ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλη την πτέρυγα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик