Η υπόθεση Καμαρά βρίσκεται μία ανάσα από την ολοκλήρωσή της. Κάτι που δίνει στον Άρη την άνεση να δώσει ακόμα περισσότερη έμφαση σε εκείνη του κεντρικού αμυντικού. Μετά τον Γάλλο επιθετικό, οι “κιτρινόμαυροι” “τρέχουν για να κλείσουν και τον δεύτερο στόπερ μέσα στην εβδομάδα. Ωστε να τελειώσουν με τις βασικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ. Άλλωστε […]

Η υπόθεση Καμαρά βρίσκεται μία ανάσα από την ολοκλήρωσή της. Κάτι που δίνει στον Άρη την άνεση να δώσει ακόμα περισσότερη έμφαση σε εκείνη του κεντρικού αμυντικού.

Μετά τον Γάλλο επιθετικό, οι “κιτρινόμαυροι” “τρέχουν για να κλείσουν και τον δεύτερο στόπερ μέσα στην εβδομάδα. Ωστε να τελειώσουν με τις βασικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Άλλωστε η συγκεκριμένη θέση “ταλανίζει” εδώ και καιρό την ομάδα. Ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως είναι και η βασική αιτία του αποκλεισμού από την Αστάνα. Μετά από εκείνο το εφιαλτικό παιχνίδι στο Καζακστάν.

Ο Άρης όμως καλείται να πάρει μία απόφαση. Ποιον θα επιλέξει ανάμεσα σε Μπρόρσον και Αρίμπας.

Από την μία ο Φραν Μπρόρσον δεν αγωνίστηκε ούτε στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μάλμε.

Ο παίκτης παραμένει προτεραιότητα για τον Άρη, αρέσει παραπάνω στον Μάντζιο και αποτελεί εγγύηση για την άμυνα

Από την άλλη ο παίκτης αργεί χαρακτηριστικά. Η περίπτωση του έχει τραβήξει εδώ και καιρό. Κάτι που στοιχίζει στην ομάδα.

 

Αυτό αναγκάζει την ομάδα να κοιτάξει προς άλλες κατευθύνσεις. Και μία από αυτές, την φέρνει μπροστά στη γνώριμη περίπτωση του Αλεχάντρο Αρίμπας ο οποίος θέλει… σαν τρελός να έρθει και χωρίς τους αρχικούς του όρους.

Τι άλλαξε μέσα του ένας Θεός ξέρει μόνο! Όμως η κατάσταση βολεύει τον Αρη. Καθώς ο παίκτης είναι εξαιρετική περίπτωση. Με περισσότερες και ποικίλες παραστάσεις.

Μένει να δούμε ποιον και γιατί θα επιλέξει ο Άρης. Βέβαια, με τα δεδομένα που έχουμε από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Τον μετρ του αυθορμητισμού! Μην παραξενευτείτε αν τους πάρει και τους δύο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ