Οι δύο τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου έχουν μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον Άρης, αλλά δεν είναι το μόνο μέτωπο από το οποίο θα προκύψουν εξελίξεις. Εδώ και λίγο καιρό οι άνθρωποι της ομάδας “τρέχουν” για τις λύσεις των συμβολαίων με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται. Ωστε να υπάρξει αποσυμφόρηση στο ρόστερ αλλά και στο μπάτζετ. Η […]

Οι δύο τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου έχουν μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον Άρης, αλλά δεν είναι το μόνο μέτωπο από το οποίο θα προκύψουν εξελίξεις.

Εδώ και λίγο καιρό οι άνθρωποι της ομάδας “τρέχουν” για τις λύσεις των συμβολαίων με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται. Ωστε να υπάρξει αποσυμφόρηση στο ρόστερ αλλά και στο μπάτζετ.

Η πιο εύκολη υπόθεση είναι του Μπρούνο και αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα η αποχώρησή του. Σε αντίθεση με την περίπτωση Μήτρογλου που δυσκολεύει ακόμα τους “κιτρινόμαυρους”.

Αυτές ίσως να μην είναι οι μοναδικές αποχωρήσεις αφού μπορεί να υπάρξει συνέχεια, συν κάποιες περιπτώσεις παικτών που ενδεχομένως φύγουν με δανεισμό.

Τέλος, πέρα από τα βασικά γρανάζια και τα ονόματα που ακούγονται για αποχώρηση. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Απόστολου Μαρτίνη στον Παναθηναϊκό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ