Ο  Άρης  συνεχίζει την προσπάθεια του για την όσο καλύτερη βαθμολογική θέση του και σε αναμονή της μεταγραφής του επιθετικού, κοιτάζει να κλείσει και τις ανανεώσεις του. Πρέπει να κρατάς και να επιβραβεύεις τους ποδοσφαιριστές που είναι στον βασικό σκελετό της ομάδας. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Λούκας Σάσα. Μια από τις καλύτερες μεταγραφές […]

Ο  Άρης  συνεχίζει την προσπάθεια του για την όσο καλύτερη βαθμολογική θέση του και σε αναμονή της μεταγραφής του επιθετικού, κοιτάζει να κλείσει και τις ανανεώσεις του. Πρέπει να κρατάς και να επιβραβεύεις τους ποδοσφαιριστές που είναι στον βασικό σκελετό της ομάδας. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Λούκας Σάσα. Μια από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών. Σας είχαμε ενημερώσει πολύ πριν για την κλεισμένη ουσιαστικά ανανέωση.

Έχει δώσει απλότητα και ομορφιά στο παιχνίδι του Άρη! Ο Σάσα που συνδυάζει τη βραζιλιάνικη αλεγρία με την ποδοσφαιρική αλητεία των Βαλκανίων φαντάζει ως ένας αντίστοιχος Γκιλιέρμε στο 4-4-2 του Άρη! Μάλιστα αν και είχε μέτριο ξεκίνημα το τελευταίο διάστημα ο Λούκας Σάσα επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, όπως φάνηκε άλλωστε στα δύσκολα και κομβικά ματς κόντρα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Λεονάρντο Κορνατσίνι βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσει ραντεβού με τον Άρη προκειμένου να συζητηθεί η επέκταση συμβολαίου του Βραζιλιάνου. Τυπικό είναι το θέμα της ανανέωσης αφού και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα του Άρη.

Αποφασισμένος ο Καρυπίδης να τελειώσει σύντομα την υπόθεση με τον επιθετικό, αφού φαίνεται ότι η ομάδα πονάει και το πληρώνει σε βαθμούς. Στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και αναμένεται HAPPY END.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα