Το CAS έδωσε στον Άρη ακόμη έναν μήνα παράτασης σχετικά με την απόφαση της υπόθεσης Ντουρμισάι. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Άρης θε εξαντλήσει όχι μόνο την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Αλλά και το διάστημα του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Οι “κιτρινόμαυροι” θα ολοκληρώσουν με άνεση τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Έχοντας πλέον το περιθώριο του […]

Το CAS έδωσε στον Άρη ακόμη έναν μήνα παράτασης σχετικά με την απόφαση της υπόθεσης Ντουρμισάι.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Άρης θε εξαντλήσει όχι μόνο την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Αλλά και το διάστημα του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα ολοκληρώσουν με άνεση τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Έχοντας πλέον το περιθώριο του χρόνου για τον κεντρικό αμυντικό που θέλουν, όπως επίσης και για άλλες μία-δύο κινήσεις που αναμένεται να κάνουν για να δώσουν περισσότερο βάθος στο ρόστερ. Ένα περιθώριο χρόνου που ήδη φαίνεται να αξιοποιούν για τις περιπτώσεις που “τρέχουν”.

Στόπερ ζητάει ο Μάντζιος!

Η υπόθεση στόπερ απασχολεί πολύ έντονα τον Άρη τα τελευταία 24ωρα. Μετά το αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ρίξει όλο το βάρος στον δεύτερο κεντρικό αμυντικό που θα προσθέσουν στο ρόστερ, με την απόφαση του CAS να δίνει επιπλέον χρονικό περιθώριο στην ομάδα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το εξαντλήσει, αλλά πλέον “ψάχνεται” πιο άνετα και “σκανάρει” εκ νέου κάποιες περιπτώσεις στην αγορά τις τελευταίες μέρες, ειδικά από τη στιγμή που έχει μείνει πολύ στάσιμο του Φραν Μπρόρσον.

Ο Σουηδός έχει υποχωρήσει αλλά παραμένει στα υπόψιν, όπως και ο Αλεχάντρο Αρίμπας αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ