Ο ένας που γίνονται επαφές είναι ο γνωστός από το πέρασμα του στο Ελληνικό πρωτάθλημα Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο μεγάλος στόχος είναι άλλος. Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το όνομα του που θα κάνει το ΜΠΑΜ. Αρκεί να πέσει λίγο στο χρήμα που ζητάει ο ατζέντης του. Είναι φραγκοφονιάς και κάνει σκληρό παιχνίδι. Ο Καρυπίδης το πιστεύει! […]

Ο ένας που γίνονται επαφές είναι ο γνωστός από το πέρασμα του στο Ελληνικό πρωτάθλημα Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο μεγάλος στόχος είναι άλλος. Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το όνομα του που θα κάνει το ΜΠΑΜ. Αρκεί να πέσει λίγο στο χρήμα που ζητάει ο ατζέντης του. Είναι φραγκοφονιάς και κάνει σκληρό παιχνίδι.

Ο Καρυπίδης το πιστεύει! Και μάλιστα ακράδαντα. Οπότε το πλάνο δεν αλλάζει. Ενίσχυση του ρόστερ.  Μολονότι είναι ζορισμένος οικονομικά.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο φινάλε του πρωταθλήματος και γι’ αυτό θα επιχειρήσουν να ενισχύσουν τον Ιανουάριο ακόμη περισσότερο το ήδη εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτουν. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν διαρρεύσει οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ποιοτικού σέντερ-φορ που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ στη γραμμή κρούσης της ομάδας τους και θα της προσφέρει το εύκολο γκολ. Η ανάγκη των ανθρώπων του Αρη να αρχίσουν να ψάχνουν για σέντερ-φορ προέκυψε από την πενιχρή προσφορά του Κρίστιαν Λόπεθ. 

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται πως έχει καταλήξει σε δύο υποψήφιους για την θέση του επιθετικού. Μάλιστα, ο Καρυπίδης έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τον άλλοτε επιθετικό του Ολυμπιακού και νυν της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, και ταυτόχρονα περιμένει και καλά από τον ατζέντη της μεγάλης περίπτωσης που θέλει να φέρει.

Ο 30χρονος φορ ο οποίος φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» από το 2018 έως το 2020, με ενδιάμεσο σταθμό την Λεγανιές, δεσμεύεται με την Νότιγχαμ Φόρεστ έως το 2022, 

Η άλλη περίπτωση είναι κάτι διαφορετικό. Πιο βιρτουόζος. Τον ποδοσφαιριστή που θέλουν όλοι οι οπαδοί των ομάδων να βλέπουν, Μακάρι να έρθει για το καλό όχι μόνο του Άρη, αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. όχι ότι ο Γκερέρο δεν θα είναι καλή μεταγραφή. Αλλά είπαμε…ο άλλος είναι ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ!

Ένα εντυπωσιακό βίντεο που θυμίζει σε όλους πόσο μεγάλη απόσταση διήνυσε ο Άρης από τα «αλώνια» των μικρότερων κατηγοριών μέχρι σήμερα που κάνει πρωταθλητισμό, ανέβασε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TLK (@theodorkaripidis)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ