Ξεκίνησε η χιονόπτωση από το πρωί στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά οι άνθρωποι του Άρη καθάρισαν το γήπεδο και ο αγώνας έγινε. Το Άρης – Παναιτωλικός είναι από τους αγώνες που δεν θα θυμάται κανείς, αφού δεν πρόσφερε ούτε θέαμα, αλλά το κυριότερο, γκολ. Το πρόβλημα στην δημιουργία καλών φάσεων ήταν πολύ εμφανές και οι […]

Ξεκίνησε η χιονόπτωση από το πρωί στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά οι άνθρωποι του Άρη καθάρισαν το γήπεδο και ο αγώνας έγινε.

Το Άρης – Παναιτωλικός είναι από τους αγώνες που δεν θα θυμάται κανείς, αφού δεν πρόσφερε ούτε θέαμα, αλλά το κυριότερο, γκολ. Το πρόβλημα στην δημιουργία καλών φάσεων ήταν πολύ εμφανές και οι γηπεδούχοι πέταξαν δύο πολύτιμους βαθμούς για την 2η θέση.

Άρης – Παναιτωλικός 0 – 0

Ο Άρης δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον οποίο έμεινε στο 0-0 στο χιονισμένο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Παραμένει στη 2η θέση με 43 βαθμούς, ωστόσο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρίσκονται σε απόσταση βολής, αφού έχουν από 40. Ο Παναιτωλικός έμεινε στη 12η θέση με 14 πόντους.

Ο Άρης πήρε από νωρίς τον έλεγχο και στο 7’ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπρούνο Γκάμα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Μπερτόγλιο. 

Στο 7′ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην αναμέτρηση Άρης-Παναιτωλικός, ο Μπρούνο Γκάμα σκόραρε με πλασέ στην περιοχή, μετά από πάσα του Μπερτόλιο. Ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, αφού ο Μπερτόλιο υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ την ώρα που πήρε τη μπάλα, πριν τη δώσει στον σκόρερ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, αλλά όχι και μεγάλες φάσεις. Στο 21’ σουτ του Μπερτόγλιο στην κλειστή γωνία, έδιωξε σε κόρνερ ο Κνετ. Το ματς κυλούσε χωρίς φάσεις. Η επόμενη καλή στιγμή για τους Θεσσαλονικείς ήταν στο 41’.

 Φοβερή μπαλιά του Μπρούνο Γκάμα, αλλά ο Μπερτόγλιο δεν βρήκε όπως ήθελε τη μπάλα και μπΛόκαρε ο Κνετ, ενώ ο Παναιτωλικός απείλησε για πρώτη φορά στο 42’, όμως, ο Ρόουζ σωτήρια έβαλε την κόντρα στον Ντίας κι ενώ η μπάλα στο σουτ του τελευταίου από το ύψος του πέναλτι κατευθυνόταν στη δεξιά γωνία…

https://www.youtube.com/watch?v=nNJ7owJMttM

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης είχε και πάλι τον έλεγχο, αλλά και πάλι δεν βρήκε χώρους, ενώ και στις στημένες φάσεις δεν ήταν απειλητικός. Το ίδιο διάστημα ο Παναιτωλικός έδειχνε διάθεση να είναι πιο επικίνδυνος μπροστά, αλλά πάντα τα χαλούσε στην τελική πάσα.

Μεγάλη ευκαιρία

Ο Μάντζιος προχώρησε σε αλλαγές και στο 59’ έβαλε τον Σίλβα στην κορυφή, ενώ έριξε στη μάχη και τον Μπρούνο. Οι δύο παίκτες ήταν και πρωταγωνιστές στην μεγάλη ευκαιρία στο 61’. Σέντρα του Γκάνεα, κεφαλιά του Μπρούνο, απέκρουσε ο Κνετ και στη συνέχεια γυριστό του Σίλβα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Άρης δεν μπόρεσε να σκοράρει και ο Παναιτωλικός οργανωμένος αποκτούσε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Δεν μπορούσε, όμως, με τη σειρά του να βρει φάση. Ο Άρης είχε μία καλή στιγμή στο 73′ με τον Κνετ να διώχνει το μακρινό σουτ του Γκάνεα, τη στιγμή που ο Μάντζιος έριξε στη μάχη και τον Μήτρογλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» πλέον ήταν γεμάτοι άγχος και είχαν μία καλή στιγμή στο τέλος. Στο 90′ εκτέλεσε φάουλ ο Γκάνεα στο τείχος και το νέο σουτ του Μπρούνο Γκάμα απομάκρυνε ο Κνετ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ