Η ομάδα της Θεσσαλονίκης «καμπανιάστηκε» από το CAS, αφού τιμωρήθηκε με απαγόρευση για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους! «Χοντρό» μπλέξιμο για την ομάδα του Άρη, καθώς οι «κίτρινοι» τιμωρήθηκαν αρκετά βαριά! Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι, ο «πέλεκυς» της δικαιοσύνης ήταν βαρύς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση από το CAS […]

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης «καμπανιάστηκε» από το CAS, αφού τιμωρήθηκε με απαγόρευση για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους!

«Χοντρό» μπλέξιμο για την ομάδα του Άρη, καθώς οι «κίτρινοι» τιμωρήθηκαν αρκετά βαριά! Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι, ο «πέλεκυς» της δικαιοσύνης ήταν βαρύς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση από το CAS δεν φέρνει καλά μαντάτα, καθώς θα αναγκαστεί να πληρώσει τις παλιές οφειλές στους ξένους παίκτες. Όμως, το επίσης αρνητικό είναι πως θα απαγορευτούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης οι μεταγραφές, για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Παράλληλα, η ΕΠΟ αναμένεται να καταβάλλει το ποσό ως πρόστιμο, ύψους 470.000 ευρώ για το γεγονός πως εξέδωσε δελτίο στον Αλβανό φορ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις!

Άρης: «Μποναμάς» με δικαίωση, γλιτώνει 1 εκατ ευρώ!

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποια «καλά νέα» για τον Άρη, καθώς δικαιώθηκε για τρείς Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν προσφύγει στο Δικαστήριο για παλιές οφειλές.

Συγκεκριμένα, οι Κώστας Καπετάνος, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Μανώλης Παπαστεριανός έχασαν τις υποθέσεις τους. Με αποτέλεσμα, ο Άρης να γλιτώνει περίπου 1 εκατ. ευρώ!

Κάτι είναι κι αυτό…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι