Ο  Άρης  συνεχίζει να ονειρεύεται με την φετινή του πορεία και στόχος του είναι η συνεχής βελτίωση της ομάδας. Αλλά πρώτα πρέπει να κρατάς και να επιβραβεύεις τους ποδοσφαιριστές που είναι στον βασικό σκελετό της ομάδας. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Λούκας Σάσα. Μια από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών. Έχει δώσει απλότητα […]

Ο  Άρης  συνεχίζει να ονειρεύεται με την φετινή του πορεία και στόχος του είναι η συνεχής βελτίωση της ομάδας. Αλλά πρώτα πρέπει να κρατάς και να επιβραβεύεις τους ποδοσφαιριστές που είναι στον βασικό σκελετό της ομάδας. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Λούκας Σάσα. Μια από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών.

Έχει δώσει απλότητα και ομορφιά στο παιχνίδι του Άρη! Ο Σάσα που συνδυάζει τη βραζιλιάνικη αλεγρία με την ποδοσφαιρική αλητεία των Βαλκανίων φαντάζει ως ένας αντίστοιχος Γκιλιέρμε στο 4-4-2 του Άρη! Μάλιστα αν και είχε μέτριο ξεκίνημα το τελευταίο διάστημα ο Λούκας Σάσα επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, όπως φάνηκε άλλωστε στα δύσκολα και κομβικά ματς κόντρα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Η παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη, έχει φέρει αρκετές εξελίξεις στον Άρη! Στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης του 2020 για τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης, μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τα είπε με τον Λούκας Σάσα!

Το θέμα της συζήτησης φυσικά και αφορούσε την πιθανότητα ανανέωσης συμβολαίου του Βραζιλιάνου. Ενός ποδοσφαιριστή που σίγουρα θα προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον ως ελεύθερος, αλλά οι «κίτρινοι» θέλουν να τον «δέσουν»!

Δεληζήσης-Σάσα:

Έτσι, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε κουβέντα μαζί του ενημερώνοντάς τον για το γεγονός πως η ομάδα θέλει να τον κρατήσει, αρκεί να το επιθυμεί κι ο ίδιος. Ο Σάσα του απάντησε «θέλω να μείνω» και η κοινή διάθεση είναι σαφώς ένα θετικό γεγονός για τους «κίτρινους».

Το συμβόλαιο του Λούκας Σάσα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, και ο Βραζιλιάνος είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων χρόνων για τον Άρη.

Ανανεώνει και τον Δεληζήση

Η πρόταση που θα γίνει θα αφορά νέο διετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή. Φυσικά οικονομικά θέματα θα συζητηθούν παρουσία του εκπροσώπου του, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά τις γιορτές!

Από εκεί και πέρα, ο κ. Καρυπίδης τα είπε και με τον Γιώργο Δεληζήση. Ο έμπειρος στόπερ είναι εκ των αρχηγών του Άρη και επίσης λήγει το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι «κίτρινοι» θέλουν να τον κρατήσουν για άλλα δύο χρόνια, προκειμένου να «κλείσει» την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κάτι που όπως όλα δείχνουν θα συμβεί!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ