Επιστροφή στην κορυφή για τον  Άρη αφού μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής έβγαλε άμεσα αντίδραση και πέτυχε σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΛ με το εμφατικό 3-0. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Άρη, που επικράτησε 3-0 της Λάρισας στο «Αλκαζάρ» και απέδειξε ότι φέτος είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα! Μεγάλος πρωταγωνιστής των «κιτρίνων» ο […]

Επιστροφή στην κορυφή για τον  Άρη αφού μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής έβγαλε άμεσα αντίδραση και πέτυχε σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΛ με το εμφατικό 3-0.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Άρη, που επικράτησε 3-0 της Λάρισας στο «Αλκαζάρ» και απέδειξε ότι φέτος είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα!

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «κιτρίνων» ο Μάνος, ο οποίος σκόραρε δύο φορές (18’, 73’), με τον Σίλβα να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα στο 96’.

ΑΕΛ - Άρης 0-3: Επιστροφή στις νίκες και την κορυφή της Super League | ΑΘΗΝΑ 9,84

Στους 22 βαθμούς ανέβηκαν οι Θεσσαλονικείς, που «έπιασαν» τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι «βυσσινί» παραμένουν στα χαμηλά στρώματα, ενώ υπέστησαν την 5η ήττα τους στις 9 πρώτες αγωνιστικές (1-3-5).

Το 0-1 για τον Άρη ήταν γεγονός ο οποίος στα επόμενα λεπτά έφτασε κι άλλες φορές κοντά στο γκολ, με την σημαντικότερο στιγμή να είναι αυτή του 37′ όταν ο Μάνος δεν κατάφερε να σκοράρει για λίγο, με σουτ.

To 0-2 από τον Μάνο ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» από επέμβαση του Νάγκι (0-2).

Τελικά το 0-3 για τον Άρη έγινε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων από μαγική ατομική ενέργεια του Σαντέ Σίλβα που πέρασε τους…πάντες!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ