Τα ξεμπέρδεψε ο Ονιεκούρου! Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής από την Νιγηρία αρχικά έκανε μία “τρέλα” στο μαλλί του. Τι και αν έκλεισε στον Ολυμπιακό. Την ομάδα που απέχει από κάθε τι πράσινο; Ο Ονιεκούρου αποφάσισε να βάψει το μαλλί του πράσινο. Συγκεκριμένα, ο Ονιεκούρου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σε stories φωτογραφίες, όπου έχει […]

Τα ξεμπέρδεψε ο Ονιεκούρου! Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής από την Νιγηρία αρχικά έκανε μία “τρέλα” στο μαλλί του. Τι και αν έκλεισε στον Ολυμπιακό. Την ομάδα που απέχει από κάθε τι πράσινο;

Ο Ονιεκούρου αποφάσισε να βάψει το μαλλί του πράσινο.

Χένρι Ονιεκούρου sports365.gr (4)

Συγκεκριμένα, ο Ονιεκούρου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σε stories φωτογραφίες, όπου έχει βάψει τα μαλλιά του πράσινα. Το νέο του λουκ “δημιούργησε” κομμωτής στην Κωνσταντινούπολη.

Φυσικά μετά έγινε ο κακός χαμός από τους φίλους του Ολυμπιακού, και όχι μόνο.

Έπεσε όπως μάθαμε και η σχετική κατήχηση από τις παλιές καραβάνες του Ολυμπιακού, και να που το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών διόρθωσε το αρχικό του “έγκλημα”

Τα έβαψε ξανθά και όλα καλά.

Έκανε την προπόνηση του και είναι πανέτοιμος να παίξει με την Σλόβαν. Αν και ο Πέδρο αρχικά τον έχει στον πάγκο, αλλά με αρκετές πιθανότητες να μπει ως αλλαγή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ