Ο Ολυμπιακός δεν κοιτάει μόνο το παρών, αλλά κοιτάει και το μέλλον. Όπως σας ενημερώσαμε από το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν σημαντικές εξελίξεις στο ρόστερ τους, με τους μισούς ξένους να αποχωρούν.  Αυτό όμως που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι δεν θα σταθούν μόνο σε παίκτες με παρών, αλλά και με πλούσιο μέλλον. Ο […]

Ο Ολυμπιακός δεν κοιτάει μόνο το παρών, αλλά κοιτάει και το μέλλον. Όπως σας ενημερώσαμε από το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν σημαντικές εξελίξεις στο ρόστερ τους, με τους μισούς ξένους να αποχωρούν. 

Αυτό όμως που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι δεν θα σταθούν μόνο σε παίκτες με παρών, αλλά και με πλούσιο μέλλον. Ο Λευτέρης Ματσούκας απασχόλησε, αλλά εν τέλη έκλεισε στον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως θα απαντούσε με μία παρόμοια κίνηση και είναι έτοιμος να την υλοποιήσει. Αναφερόμαστε στο Νίκο Χουγκάζ του Ιωνικού που διανύει εκπληκτική χρονιά.

Πάμε παρακάτω; Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει έναν παίκτη που στο μέλλον μπορεί να εξελιχθεί και να σταθεί αντάξιο σε υψηλό επίπεδο.

Ο Νίκος Χουγκάζ φέτος μάλιστα παραλίγο να έσπαγε ένα απίστευτο ρεκόρ. Έβαλε 7/7 τρίποντα σε έναν αγώνα και το ρεκόρ είναι 8/8. Λίγο έλειψε. Μιλάμε για έναν παίκτη που αγωνίζεται κυρίως στη θέση «4», αλλά υπό προϋποθέσεις και σε ειδικές περιπτώσεις αγωνίζεται και στη θέση «3». Έχει τρομερό σουτ και αυτό τον βοηθάει. Με ύψος 2.08 μπορεί να παίξει και να εναλλάξει πολλές θέσεις λόγο προσόντων. 

Έχει φέτος 11.06 πόντους Μ.Ο ενώ στο τρίποντο έχει κοντά στο 36% φέτος. Πολύ καλά στοιχεία για έναν παίκτη ο οποίος φέτος έχει κάνει το ξεπέταγμά του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ