Μπορεί οι μεταγραφές να καθυστερούν στον Παναθηναϊκό. Οι αποχωρήσεις όμως δείχνουν να κινούνται σε γοργούς ρυθμούς. Ο Αργύρης Καμπετσής σύμφωνα με το ρεπορτάζ άλλαξε μάνατζερ, προκειμένου να βρει ομάδα στο εξωτερικό. είναι γεγονος πως δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να αναζητά εδώ και καιρό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. […]

Μπορεί οι μεταγραφές να καθυστερούν στον Παναθηναϊκό. Οι αποχωρήσεις όμως δείχνουν να κινούνται σε γοργούς ρυθμούς.

Ο Αργύρης Καμπετσής σύμφωνα με το ρεπορτάζ άλλαξε μάνατζερ, προκειμένου να βρει ομάδα στο εξωτερικό. είναι γεγονος πως δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να αναζητά εδώ και καιρό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όμως όχι με επιτυχία.

Ο νεαρός επιθετικός άλλαξε λοιπόν μανατζερική στέγη. Και πλέον περιμένει μήπως υπάρξει κάποια εξέλιξη σχετικά με το μέλλον του και την προοπτική της μεταγραφής του στο εξωτερικό.

Το όνομα του Καμπετσή «έπαιξε» για την Βέιλε της Δανίας, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε και μένει να φανεί αν τελικά θα παρουσιαστεί κάποια άλλη ευκαιρία μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν