Στην τελική ευθεία μπαίνει για τον Άρη η άφιξη των παικτών στην Θεσσαλονίκη. Στην περίπτωση του Χουάν Ιτούρμπε δεν αποκλείεται ο παίκτης να φτάσει ακόμη και σήμερα. Το πρωτόκολλο ανέφερε ότι με το πέρας μίας εβδομάδας και ένα αρνητικό τεστ, τότε θα αποκτήσει τη δυνατότητα να μπει στο αεροπλάνο. Για να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Και […]

Στην τελική ευθεία μπαίνει για τον Άρη η άφιξη των παικτών στην Θεσσαλονίκη.

Στην περίπτωση του Χουάν Ιτούρμπε δεν αποκλείεται ο παίκτης να φτάσει ακόμη και σήμερα.

Το πρωτόκολλο ανέφερε ότι με το πέρας μίας εβδομάδας και ένα αρνητικό τεστ, τότε θα αποκτήσει τη δυνατότητα να μπει στο αεροπλάνο. Για να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους “κιτρινόμαυρους”.

Ετσι λοιπόν, αν όχι σήμερα τότε μέχρι το Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανος ο ερχομός του. Ωστε να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Ετσι κι αλλιώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στους επιμέρους όρους, μετά την παρουσία του ατζέντη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες μέρες.

Στην περίπτωση του Λούμορ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Ο Γκανέζος αναχώρησε την προηγούμενη Παρασκευή για τη Γκάνα. Ωστε να βρεθεί δίπλα στη γυναίκα του μετά τον χαμό του μόλις τεσσάρων εβδομάδων μωρού τους.

Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον 24χρονο αμυντικό και αναμένουν την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, η οποία υπολογίζεται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας και πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Τέλος, Μπρόρσον και Καμαρά βρίσκονται επίσης μία ανάσα για να μπουν στο αεροπλάνο και να έρθουν για υπογραφές στον Άρη.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται πολύ κοντά. Κάτι που εφόσον γίνει, θα σημαίνει διπλό “χτύπημα” για τον Άρη και διευθέτηση δύο σημαντικών εκκρεμοτήτων του ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Μπρόρσον μάλιστα δεν αγωνίστηκε χθες με τη Μάλμε κόντρα στη Ρέιντζερς, παρόλο που τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών τον “έδιναν” βασικό.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, οι δύο μεταγραφές αναμένεται να οριστικοποιηθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα, αν όχι σήμερα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ