Οι «πράσινοι» μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες έχασαν χθες από τον ΠΑΟΚ σε αγώνα που θα μπορούσαν να μην είχαν χάσει. Αλλά ο προβληματισμός έχει να κάνει με το κλίμα ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ. Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Αντιδράσεις παικτών για αλλαγές και αποφάσεις, αποφασισμένος να… τελειώσει ποδοσφαιριστές ο […]

Οι «πράσινοι» μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες έχασαν χθες από τον ΠΑΟΚ σε αγώνα που θα μπορούσαν να μην είχαν χάσει. Αλλά ο προβληματισμός έχει να κάνει με το κλίμα ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ.

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Αντιδράσεις παικτών για αλλαγές και αποφάσεις, αποφασισμένος να… τελειώσει ποδοσφαιριστές ο Μπόλονι αν συνεχιστούν τα κρούσματα απειθαρχίας.

Πολλά ακούγονται για το κακό κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.Ούτε λίγο ούτε πολύ λέγεται ότι έγιναν επεισόδια μεταξύ του προπονητή και των παικτών.  Η ουσία ωστόσο είναι πως υπάρχει πια ξεκάθαρο θέμα διαχείρισης των αποδυτηρίων από τον Λάζλο Μπόλονι. 

Χατζηγιοβάνης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Βιγιαφάνιες, αλλά και περίεργη η συμπεριφορά του βοηθού Κουζνιέτσοφ, που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν η πηγή του επεισοδίου.

Χθες είδαμε τον Λούκας Βιγιαφάνιες να αντιδράει στην αλλαγή του και  να κλωτσάει ότι βρίσκει στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το ίδιο σκηνικό είχε γίνει και πριν από λίγο καιρό με τον Φεντερίκο Μακέντα. Ωστόσο, η… αναστάτωση δεν έμεινε στο θέμα του Βιγιαφάνιες. Στη συνέχεια του αγώνα, ο Μακέντα και οι άλλοι παίκτες της ομάδας, προέτρεπαν τους συμπαίκτες τους σε ορισμένες φάσεις. Ο λόγος που φυσικά το έκανε αυτό ο επιθετικός της ομάδας ήταν για να βοηθήσει έτσι ώστε να αποφευχθούν κάποια λάθη.

Οι συνεχείς εντολές των παικτών από την κερκίδα προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Κουζνιέτσοφ, ο οποίος απευθυνόμενος στους αναπληρωματικούς ανέφερε: «Σταματήστε να μιλάτε. Μην μιλάτε άλλο».

Ο Μακέντα αντέδρασε στην ατάκα αυτή του Κουζνιέτσοφ και του απάντησε: «Τι θες και εσύ τώρα». Το επεισόδιο χόντρυνε στη συνέχεια και ακούστηκαν διάφορα… γαλλικά μεταξύ των δύο. Η αναστάτωση σταμάτησε με την παρέμβαση του Σωκράτη Διούδη, που κάλεσε τους δύο άνδρες να ηρεμήσουν.

Οι απόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Πρόβλημα με την ανανέωση του Ζαγαρίτη

Ο 19χρονος αριστερός μπακ έκανε καλές εμφανίσεις και αμέσως αυτό οδήγησε και σε συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. 30.000 είναι η ετήσια αμοιβή του και η διαφορά είναι τεράστια.

Η αινιγματική του ανάρτησή του σήμερα το απόγευμα, έρχεται να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία. «Χαμογέλασα μέχρι το τέλος», ανέφερε ο Ζαγαρίτης στο μήνυμά του σε μία φωτογραφία με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ