O πορτιέρο της Εθνικής Τσεχίας Τόμας Βάτσλικ θα είναι ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Το deal πρέπει να θεωρείται ήδη τελειωμένο. Μετά την αποχώρηση του Σα για την Γουλβς. Ο σύλλογος του Πειραιά κατάφερε και βρήκε τερματοφύλακα ισάξιο – έως και καλύτερο για αντικαταστάτη του Σα.  Για τις ανακοινώσεις πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά. Καθώς […]

O πορτιέρο της Εθνικής Τσεχίας Τόμας Βάτσλικ θα είναι ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Το deal πρέπει να θεωρείται ήδη τελειωμένο. Μετά την αποχώρηση του Σα για την Γουλβς. Ο σύλλογος του Πειραιά κατάφερε και βρήκε τερματοφύλακα ισάξιο – έως και καλύτερο για αντικαταστάτη του Σα. 

Για τις ανακοινώσεις πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά. Καθώς ο παίκτης ήρθε την Κυριακή  Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και μετά για υπογραφές και να ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα.

Μεγάλο μπαμ

Αλλά είχαμε το μεγάλο Μπαμ και όχι από οποιονδήποτε. Μιλάμε για τον στενό συνεργάτη του Πιέρ Ισά (τέως τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού) Σαλίμ Αράς.

Ουσιαστικά πέταξε την βόμβα ότι ο Τσέχος τερματοφύλακας κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις, και όλοι στα κάγκελα.

Πιο συγκεκριμένα με ανακοίνωση του στο twitter λέει:

«Γνωρίζετε ότι ο Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος προκρίθηκε από τον «agent scout» του συλλόγου δεν περνάει τα ιατρικά;».

βατσλικ ports365.gr

Από πληροφορίες του sports365.gr από τον Ολυμπιακό, λένε ότι όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις ιατρικές εξετάσεις του Τσέχου τερματοφύλακα. Μάλιστα λένε ότι σε λίγες ώρες θα ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του.

Θα επανέλθουμε με νεότερες πληροφορίες.

UPDATE

Όπως σας ανακοινώσαμε πρώτοι εδώ,τελικά πολύ μεγάλο παραμύθι από τον Σαλίμ Αράς (για πιο λόγο;) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι οι ιατρικές εξετάσεις είναι μια χαρά και το πρωί της Τρίτης θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ.

Τύφλα να έχει ο Σπίλμπεργκ με τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ