Οι Κροάτες βάζουν γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του Μάρκο Λιβάγια τον Ολυμπιακό, με την ΑΕΚ να έχει… εφιάλτες! Οι δρόμοι του Μάρκο Λιβάγια και της ΑΕΚ χώρισαν πριν λίγους μήνες. Αυτό συνέβη έπειτα από νέες συζητήσεις που υπήρξαν μεταξύ των δύο πλευρών. Όμως, δεν τα βρήκαν και ο παίκτης αποχώρησε από τους «κιτρινόμαυρους». Παρόλα […]

Οι Κροάτες βάζουν γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του Μάρκο Λιβάγια τον Ολυμπιακό, με την ΑΕΚ να έχει… εφιάλτες!

Οι δρόμοι του Μάρκο Λιβάγια και της ΑΕΚ χώρισαν πριν λίγους μήνες. Αυτό συνέβη έπειτα από νέες συζητήσεις που υπήρξαν μεταξύ των δύο πλευρών. Όμως, δεν τα βρήκαν και ο παίκτης αποχώρησε από τους «κιτρινόμαυρους».

Παρόλα αυτά, ο Λιβάγια αφέθηκε ελεύθερος, με την Χάιντουκ να τον αποκτά. Όμως, η ΑΕΚ είχε το φόβο να μην καταλήξει σε άλλη ομάδα της Ελλάδας ο παίκτης, κι ειδικά στον Ολυμπιακό!

Λιβάγια: Οι εφιάλτες… έρχονται από την Κροατία!

Στην πατρίδα του επιμένουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από τους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα αναφέρουν πως η Χάιντουκ Σπλιτ θα έχει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο για να μπορέσει να κρατήσει τον παίκτη.

Ο παίκτης απ’ την πλευρά του, φέρεται να ψάχνει ομάδα στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ώστε να μείνει κι εκείνος σε υψηλό επίπεδο.

Γι’ αυτό ακριβώς και οι Κροάτες βάζουν τον Ολυμπιακό στο… κόλπο της απόκτησής του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ