O Παναθηναϊκός ήταν στους Ζωσιμάδες για τον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΣ, αλλά τελικά το γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο και ο αγώνας δεν θα γίνει. Οι δύο ομάδες επιθυμούσαν να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι του στην ώρα του, αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος είχε άλλη άποψη. Ο κακός αγωνιστικός χώρος εξαιτίας της συνεχούς βροχόπτωσης στα Γιάννινα οδήγησε στην αναβολή του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός, […]

O Παναθηναϊκός ήταν στους Ζωσιμάδες για τον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΣ, αλλά τελικά το γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο και ο αγώνας δεν θα γίνει. Οι δύο ομάδες επιθυμούσαν να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι του στην ώρα του, αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος είχε άλλη άποψη.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος εξαιτίας της συνεχούς βροχόπτωσης στα Γιάννινα οδήγησε στην αναβολή του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία

Όσο για το πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, θα πρέπει να βρεθούν ημερομηνίες, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει αγώνα την Κυριακή (14/2) με τον Ολυμπιακό και συνεπώς δεν μπορεί να γίνει το ματς Κυπέλλου αύριο (12/2).

Αντίθετα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει την Δευτέρα με τον ΠΑΟΚ κι έτσι η ΕΠΟ θα ορίσει τον αγώνα του Κυπέλλου σε νέα ημερομηνία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ