“Φωτιά” στην υπόθεση Βιτάλ! Ο μεσοεπιθετικός της Κορίνθιανς, Ματέους Βιτάλ φαίνεται πως θα έρθει τελικά στην Ελλάδα. Και θα ντυθεί στα “πράσινα“. Η ομάδα του Σάο Πάουλο αποφάσισε να παραχωρήσει τελικά δανεικό τον παίκτη. Πράγμα που ήταν και το μόνο εφικτό για την ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου. Καθώς οι απαιτήσεις για απόκτηση του παίκτη ήταν […]

“Φωτιά” στην υπόθεση Βιτάλ! Ο μεσοεπιθετικός της Κορίνθιανς, Ματέους Βιτάλ φαίνεται πως θα έρθει τελικά στην Ελλάδα. Και θα ντυθεί στα “πράσινα“.

Η ομάδα του Σάο Πάουλο αποφάσισε να παραχωρήσει τελικά δανεικό τον παίκτη. Πράγμα που ήταν και το μόνο εφικτό για την ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου. Καθώς οι απαιτήσεις για απόκτηση του παίκτη ήταν κάτι παραπάνω από υπερβολικές.

 Ο Βιτάλ είναι γένημα-θρέμμα της Βάσκο ντα Γκάμα και η Κορίνθιανς τον απέκτησε το 2018 αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Την τρέχουσα σεζόν έχει σκοράρει 5 γκολ και μοιράσει 3 ασίστ σε 29 συνολικά συμμετοχές. Είναι κάτοχος κοινοτικού (πορτογαλικού) διαβατηρίου.

Για τον παίκτη είχατε διαβάσει σε παλαιότερο δημοσιευμα και μέσω του sports365.gr . Πλέον η υπόθεση έχει θεική έκβαση και ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ