Ο Άρης Λώττας της Αναγέννησης Καρδίτσας έβαλε ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα, πίσω από το κέντρο στο ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Στην αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου για τη Football League κοντράρονταν η Αναγέννηση Καρδίτσας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Το γκολ που σημειώθηκε στο ματς εκείνο όμως, έγινε viral. Οι γηπεδούχοι πήραν τη […]

Ο Άρης Λώττας της Αναγέννησης Καρδίτσας έβαλε ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα, πίσω από το κέντρο στο ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Στην αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου για τη Football League κοντράρονταν η Αναγέννηση Καρδίτσας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Το γκολ που σημειώθηκε στο ματς εκείνο όμως, έγινε viral.

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με το εμφατικό 6-0, όμως το τελικό σκορ γράφτηκε με μια γκολάρα. Με όλη τη σημασία της λέξης…

Ο Άρης Λώττας πήρε την μπάλα περίπου λίγο πριν τη γραμμή της σέντρας, με τον ίδιο να βλέπει τον αντίπαλο κίπερ εκτός θέσης. Αμέσως λοιπόν, δοκίμασε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα με ένα άψογο βολέ, σημειώνοντας ένα εντυπωσιακότατο γκολ.

Δείτε το παρακάτω:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ