Η σημερινή (10/06) συζήτηση στη Βουλή για τον νέο αθλητικό νόμο θα ανοίξει το δρόμο στον ΠΑΟΚ. Για την μετακόμιση του στο Καυτανζόγλειο. Προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή της Νέας Τούμπας. Το σημείο που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αυτό που αναφέρεται στα κίνητρα. Για την αναβάθμιση δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων. […]

Η σημερινή (10/06) συζήτηση στη Βουλή για τον νέο αθλητικό νόμο θα ανοίξει το δρόμο στον ΠΑΟΚ. Για την μετακόμιση του στο Καυτανζόγλειο. Προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Το σημείο που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αυτό που αναφέρεται στα κίνητρα. Για την αναβάθμιση δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων. Από τις Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες. Καθώς στο νέο αθλητικό νόμο προβλέπεται να “δίδεται η δυνατότητα σε Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες να χρηματοδοτούν παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοσίου. Και να τις συμψηφίζουν με τα μισθώματα χρήσης τους”.

Κάτι που σημαίνει πως τα χρήματα που θα ξοδέψει ο ΠΑΟΚ για βελτιωτικά έργα στο Καυτανζόγλειο θα συνυπολογιστούν στο μίσθωμα για την ενοικίαση του Σταδίου.

Από την στιγμή που θα ξεπεραστεί και αυτό το ζήτημα θα γίνουν πιο εντατικές οι επαφές του ΠΑΟΚ με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου. Προκειμένου να κοστολογηθούν τα έργα που θα πρέπει να γίνουν . Αποδυτήρια, δημοσιογραφικά και άλλες παρεμβάσεις. Και στη συνέχεια να προκύψει συμφωνία για την χρήση του Σταδίου από τον Δικέφαλο.

Η έκδοση προεδρικού διατάγματος για την Νέα Τούμπα και η μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο θα επιτρέψουν το ξεκίνημα της κατασκευής του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Με χρονικό ορίζοντα για την ολοκλήρωση του το 2026. Οταν θα συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ