Δεν ήταν μυστικό πως για την ΑΕΚ Λόπες και Ντατσένκο ήταν τελειωμένοι από την ομάδα. Πριν καν το αποκλεισμό από τη Βελέζ. Δεν αποκλείεται όμως να ακολουθήσουν κι άλλοι. Ακόμη και ονόματα σημαίες για την ΑΕΚ! Στην περίπτωση του Μπακάκη ήδη ακούγονται πολλά . Σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα η Γκόρνικ έχει στραμμένο το βλέμμα της […]

Δεν ήταν μυστικό πως για την ΑΕΚ Λόπες και Ντατσένκο ήταν τελειωμένοι από την ομάδα. Πριν καν το αποκλεισμό από τη Βελέζ. Δεν αποκλείεται όμως να ακολουθήσουν κι άλλοι. Ακόμη και ονόματα σημαίες για την ΑΕΚ!

Στην περίπτωση του Μπακάκη ήδη ακούγονται πολλά . Σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα η Γκόρνικ έχει στραμμένο το βλέμμα της προς τον Έλληνα διεθνή μπακ της ΑΕΚ. Ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Ένωσης από το 2014.

Η  πολωνική Γκόρνικ, στην οποία είχαν αγωνιστεί στο πρόσφατο παρελθόν οι Βασιλαντωνόπουλος και Γιακουμάκης, προσπαθεί για την απόκτηση του Μπακάκη αναζητώντας δεξί μπακ.

Οι Πολωνοί προσθέτουν πως για την Γκόρνικ δεν θα είναι πρόβλημα να φτάσει σε συμφωνία με την ΑΕΚ, ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί λύση και με το συμβόλαιο του Μπακάκη, το οποίο ανέρχεται περίπου στις 300.000 ευρώ ετησίως και έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023.

Και μετά υπάρχει ο Μάνταλος!

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα της ΑΕΚ. Είναι ο αρχηγός της. Σας έχουμε αναφέρει στο παρελθόν πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση 8ρο-10ριού. Κάτι που σημαίνει πως ψάχνει κάτι καλύτερο στην θέση του Έλληνα διεθνή. Οπότε δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να τον δούμε στις λίστες αποχώρησης από την ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ