O Παναθηναϊκός από την στιγμή που έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού κατέρρευσε εντελώς κάτι που φαίνεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 100% ευθύνη Μπόλονι που έχει κάνει την ομάδα άνω κάτω αγωνιστικά λαλά και ψυχολογικά. Ο ΠΑΣ ξεκάθαρα ανώτερος πήρε την πρόκριση με δύο νίκες απολύτως δίκαια. Πολλά σύνεφα για Μπόλονι, αλλά και για Αλαφούζο που […]

O Παναθηναϊκός από την στιγμή που έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού κατέρρευσε εντελώς κάτι που φαίνεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 100% ευθύνη Μπόλονι που έχει κάνει την ομάδα άνω κάτω αγωνιστικά λαλά και ψυχολογικά. Ο ΠΑΣ ξεκάθαρα ανώτερος πήρε την πρόκριση με δύο νίκες απολύτως δίκαια. Πολλά σύνεφα για Μπόλονι, αλλά και για Αλαφούζο που τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να βρει τον σωστό δρόμο.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 2-1 (vids) | Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας | gazzetta.gr

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ – Γιάννινα 1 – 2

Ένας εκπληκτικός ΠΑΣ πέταξε εκτός κυπέλλου και πιθανότατα και εκτός Ευρώπης τον Παναθηναϊκό που μπήκε στο γήπεδο όταν όλα είχαν κριθεί. 

Ο ένας είναι ομάδα, ο άλλος κάτι σαν ομάδα… Πέρασε, λοιπόν, το σύνολο που από την πρώτη στιγμή στη σεζόν και συνολικά στα δύο ματς, βέβαια, ήξερε τι θέλει και κυρίως τι να κάνει στο γήπεδο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κύριοι έγραψε ιστορία. Νίκησε στο ουδέτερο Αγρίνιο 2-1 στο πρώτο ματς, νίκησε 2-1 και στη Λεωφόρο. Με άνεση. Στο 9′ το σκορ ήταν 0-2 και ο Παναθηναϊκός ήθελε τέσσερα γκολ. Φυσικά, δεν γινόταν να τα πετύχει η συγκεκριμένη ομάδα που βλέπει όλος ο κόσμος από την αρχή της σεζόν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προκρίθηκε για τρίτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελική φάση Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός αντίθετα, μένει χωρίς τίτλο από το 2014, μένει εκτός ημιτελικής φάσης για τέταρτη σερί σεζόν και έχασε κι ένα από τα… μονοπάτια για την έξοδο στην Ευρώπη. Πλέον χρειάζεται υπέρβαση για να τα καταφέρει στα πλέι οφ.

Οι Ηπειρώτες, που είχαν… προίκα το 2-1 του πρώτου αγώνα, κατάφεραν να κερδίσουν και στη Λεωφόρο με 1-2 χάρη σε γκολ του Παντελάκη (2’) και αυτογκόλ του Χατζηθεοδωρίδη (9’) και να βυθίσουν στην… εσωστρέφεια τον Παναθηναϊκό που μένει χωρίς τίτλο για έβδομο χρόνο. Το τέρμα του Παναθηναϊκού πέτυχε ο Πούγγουρας στο 74’ που στο το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα ήταν παντελώς ακίνδυνοι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ