Είμαστε στις μέρες του ξήλωνε και ράβε στην ΑΕΚ, και σειρά παίρνει ένα ακόμα μεγάλο όνομα. Ο Βασίλης Δημητριάδης που εδώ και καιρό είναι το μαύρο πρόβατο για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Η πόρτα άνοιξε… Μετά τη νέα “γκέλα” με τον Βόλο, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές. Και […]

Είμαστε στις μέρες του ξήλωνε και ράβε στην ΑΕΚ, και σειρά παίρνει ένα ακόμα μεγάλο όνομα. Ο Βασίλης Δημητριάδης που εδώ και καιρό είναι το μαύρο πρόβατο για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Η πόρτα άνοιξε…

Μετά τη νέα “γκέλα” με τον Βόλο, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές. Και ξεκίνησαν από πάνω και συνεχίζουμε προς το ρόστερ. Μια ΑΕΚ που  πάει σε μεγάλες αλλαγές. Μετά την απομάκρυνση του Καρέρα και τον Μανόλο Χιμένεθ αντικαταστάτη, ήρθε η ΒΟΜΒΑ  του Ίλια Ίβιτς με τον Κονέ να παίρνει την θέση του. Μάλλον όχι ακριβώς την θέση του

Τέλος όπως φαίνεται όμως και ο Βασίλης Δημητριάδης. Και εδώ οι πληροφορίες μας λένε πως για τη δική του απομάκρυνση έχουν παίξει ρόλο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν μεταφέρει στη διοίκηση πως δεν τον θέλουν στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο Δημητριάδης που έχει πολύ ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια Μελισσανίδη, αλλά αυτή την φορά δεν θα μπορέσει να σώσει την θέση του όπως το παρελθόν.

Τώρα ο Παναγιώτης Κονέ ήδη ετοιμάζεται να πάρει αυτόν τον ρόλο. Δεν θα είναι τεχνικός διευθυντής όπως λένε κάποιοι. Δεν ήρθε για τη δουλειά του Ίβιτς. Για τη δουλειά του Δημητριάδη είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη.

Νέα κατάσταση

Χιμένεθ και Κονέ θα αναλάβουν επίσημα τα καθήκοντά τους την Κυριακή (27.12.2020), όταν και θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Χιμένεθ επιστρέφει στην ΑΕΚ έχοντας ένα μεγάλο αβαντάζ σε σχέση με την προηγούμενη επιστροφή του. Δεν έρχεται για να βγάλει τη σεζόν, αλλά για να μπει στην «Αγιά Σοφιά». Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης ότι δεν υπάρχει… Λυμπερόπουλος. Τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Ένωσης δεν θέλει ούτε να τον βλέπει, θεωρώντας ότι τον κορόιδεψε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο και στο τέλος τον «άδειασε»

Ο Κονέ στην ομάδα θα έχει ιδιαίτερα καθήκοντα. Θα είναι στα Σπάτα, θα προσπαθήσει να φτιάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, έχοντας, δηλαδή, έναν ενεργό ρόλο στο εσωτερικό της ομάδας, όπως είχε και ως παίκτης τη σεζόν που η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα. «Οπλο» του οι άριστες σχέσεις του με τους… πρώην συμπαίκτες του και προπονητή. Η διαφορά τώρα θα είναι πως θα τσεκάρει και ποδοσφαιριστές.

Ο Σέρβος αφού δεν κατάφερε να πείσει για την αναγκαιότητα της επιλογής διαφορετικού προπονητή από τον Χιμένεθ (Γιοβάνοβιτς, Γκαριτάνο, Πογέτ), αφού είδε να καπελώνεται σε παραπάνω από μία περιπτώσεις, πήρε το καπελάκι του και έφυγε.

Ακούγεται έντονα πως, εκτός από αποχωρήσεις, θα υπάρξουν και ελεύσεις νέων προσώπων. Μάλιστα, ήδη «παίζει» το όνομα του Κώστα Κατσουράνη

ΑΕΚ: Η νέα εποχή Κονέ-Χιμένεθ | sportime.gr

Τι άλλο να περιμένουμε

θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις στον «Δικέφαλο», με πιθανότερη του Βασίλη Δημητριάδη.

Η «Ένωση» επιθυμεί την παραμονή του Λιβάγια, στον οποίο προσφέρει νέο τετραετούς διάρκειας συμβόλαιο. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να υπάρξει θετική εξέλιξη σε αυτό το θέμα και ελπίζουν πως η άφιξη του Χιμένεθ στην ομάδα θα βοηθήσει σε αυτό.

Από το ρόστερ τελειωμένοι είναι οι Παουλίνιο και Ολιβέιρα με τον τελευταίο να μην  θέλουν να τον βλέπουν και να μπορούσαν θα είχε φύγει ήδη. Ο Παουλίνιο  φέρεται να αποτελεί το ‘μαύρο πρόβατο’ του ρόστερ και να αναζητείται τρόπος λύσης του συμβολαίου του με την ομάδα.

Στο ρόστερ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που για καιρό ο σύλλογος θέλει να ξεφορτωθεί και δεν τα έχει καταφέρει και υπάρχουν κενά που επισημαίνονται από πέρυσι. Το αποτέλεσμα είναι στο ρόστερ να ανήκει ο Νταβίντ Σιμάο (τον οποίο πέρυσι είχε καταφέρει να δώσει δανεικό, αλλά όχι να τον… κρατήσει μακριά από την ομάδα)

 Το γεγονός ότι ο Εμανουέλ Ινσούα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τον βγάζουν στην σέντρα για να βρεθεί νέα ομάδα.

Αλλά ο Χιμένεθ έχει δώσει και μια μικρή λίστα για τον Ιανουάριο. 2-3 προσθήκες ενδεκαδάτες. Σύντομα και τα ονόματα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ