Τρέχουν στο  στρατόπεδο της ΑΕΚ ! Βιάζονται να κλείσουν τις υπόλοιπες προσθήκες για τα πρώτα ματς της σεζόν στο Europa Conference League. Σε πρώτο πλάνο παραμένει η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο και στον «Δικέφαλο» επικρατεί αισιοδοξία για θετική έκβαση. Παρά την καθυστέρηση των τελευταίων ημερών. Αφού οι συζητήσεις με τη Λας Πάλμας είναι καθημερινές. Και […]

Τρέχουν στο  στρατόπεδο της ΑΕΚ ! Βιάζονται να κλείσουν τις υπόλοιπες προσθήκες για τα πρώτα ματς της σεζόν στο Europa Conference League.

Σε πρώτο πλάνο παραμένει η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο και στον «Δικέφαλο» επικρατεί αισιοδοξία για θετική έκβαση. Παρά την καθυστέρηση των τελευταίων ημερών. Αφού οι συζητήσεις με τη Λας Πάλμας είναι καθημερινές. Και φαίνεται πως έχουν φτάσει στην τελική τους ευθεία.
Η ΑΕΚ προσφέρει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. στην ισπανική ομάδα για τον Αργεντινό επιθετικό. Ο οποίος δεδομένα θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ντυθεί ξανά στα «κιτρινόμαυρα».
Από εκεί και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ θέλει μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ολοκληρώσει άλλες τρεις μεταγραφές.
Η μία αφορά την απόκτηση ενός δεξιού μπακ. Η δεύτερη ενός αριστερού οπισθοφύλακα. Και η τρίτη του αριστερού εξτρέμ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι σε προχωρημένες επαφές με τους παίκτες, τους εκπροσώπους ή τις ομάδες τους για να μπορέσουν να κάνουν την τελική τους κίνηση την κατάλληλη στιγμή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ