Είμαστε στις μέρες του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, που προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το ρόστερ άμεσα, και στην συνέχεια να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας. Πρώτη μεταγραφική κίνηση για τον δικέφαλο θα είναι ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός αλλά και ως επιτελικός μέσος, και είναι πολύτιμο […]

Είμαστε στις μέρες του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, που προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το ρόστερ άμεσα, και στην συνέχεια να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας. Πρώτη μεταγραφική κίνηση για τον δικέφαλο θα είναι ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός αλλά και ως επιτελικός μέσος, και είναι πολύτιμο εργαλείο για να δέσει ξανά την άμυνα του ο Μανόλο Χιμένεθ.

Τον ποδοσφαιριστή ήθελε τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ, αλλά τελικά κλείνει στην ΑΕΚ. Ο Γιάννης Κώτσιρας εξάλου, είναι ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ στην Ελλάδα και η ΑΕΚ ήταν αποφασισμένη να προχωρήσει στην απόκτηση του.

Ο Γιάννης Κώτσιρας, γέννημα θρέμμα του αρκαδικού ποδοσφαίρου, γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1992 στη Μεγαλόπολη. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Δόξα Μεγαλόπολης και στη Φαλαισία, ενώ με τη φανέλα του Παναρκαδικού στη Γ’ Εθνική, σημείωσε 22 γκολ σε 50 αγώνες και ήταν ένας από τους MVP της Football League 2. Δύο χρόνια αργότερα (2016) ήρθε μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έψαχνε ταλέντα από την περιοχή και ο 23χρονος τότε επιθετικός έμοιαζε ιδανική περίπτωση. Ο ρόλος του μέχρι σήμερα είναι αυτός του δεξιού εξτρέμ-μέσου, ενώ ορισμένες φορές έχει χρησιμοποιηθεί και ως μπακ.

Αλλά ο Χιμένεθ έχει δώσει και μια μικρή λίστα για τον Ιανουάριο. 2-3 προσθήκες ενδεκαδάτες. Η μία που είναι σχεδόν τελειωμένη του Κώτσιρα αλλά μια από τις άλλες δύο θα δώσει μεγάλη χαρά στους φίλους της ΑΕΚ, αφού είναι καταξιωμένος ποδοσφαιριστής.

Η αποστολή για το ντέρμπι

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ‎κείμενο που λέει "‎SQUAD LIST eد CMas SUPER LEAGUE INTERWETTEN 2020- MATCHDAY 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VS AEK 03.01 .2021 ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 30 NOVA SPORTS Α.Ε.Κ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ 1 ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ 30 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 99 ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ 2 ΜΠΑΚΑΚΗΣ 3 ΛΟΠΕΣ 5 ΝΕΝΤΕΛΤΣΙΑΡΟΥ 15 ΛΑΤΣΙ 19 ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ 22 ΙΝΣΟΥΑ 24 ΣΒΑΡΝΑΣ 40 MITAI ΜΕΣΟΙ 6 ΚΡΙΣΤΙΤΣΙΤΣ 8 ΣΙΜΟΕΣ 20 ΜΑΝΤΑΛΟΣ 25 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 9 ΓΚΑΡΣΙΑ 10 ΛΙΒΑΙΑ 11 ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ 14 ΑΛΜΠΑΝΗΣ 17 ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ 18 ΟΛΙΒΕΙΡΑ 53 ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ LG Life's Good‎"‎

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик