Όπως ενημερωθήκατε σε χθεσινό ρεπορτάζ του sports365.gr  η ΑΕΚ ετοιμάζει το ΜΠΑΜ με Φάλκε. Σε σημερινά δημοσιεύματα από την Ιταλία τονίζεται πως ΑΕΚ και Τορίνο προχώρησαν άμεσα τις διαπραγματεύσεις. Βρίσκοντας τη χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι. Με τον Φαλκέ να ετοιμάζεται για να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» ενόψει της νέας σεζόν. Βέβαια, το ιταλικό δημοσίευμα υπογραμμίζει […]

Όπως ενημερωθήκατε σε χθεσινό ρεπορτάζ του sports365.gr  η ΑΕΚ ετοιμάζει το ΜΠΑΜ με Φάλκε.

Σε σημερινά δημοσιεύματα από την Ιταλία τονίζεται πως ΑΕΚ και Τορίνο προχώρησαν άμεσα τις διαπραγματεύσεις. Βρίσκοντας τη χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι. Με τον Φαλκέ να ετοιμάζεται για να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» ενόψει της νέας σεζόν.

Βέβαια, το ιταλικό δημοσίευμα υπογραμμίζει πως η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον Φαλκέ από την Τορίνο, ωστόσο έχει και εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση, σε περίπτωση που τελικά δεν ολοκληρωθεί το deal.

Θυμίζουμε ότι με τη φανέλα της Τορίνο ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται από το 2016, (έχουν μεσολαβήσει δύο δανεισμοί) έχοντας καταγράψει 108 συμμετοχές με 32 γκολ και 21 ασίστ. Πέρυσι έπαιξε στην Μπενεβέντο με την οποία πέτυχε 1 γκολ και 1 ασίστ σε 11 αγώνες.

Διαβάστε επίσης:

AEK: Αλλαγή πλάνων! Ο Έντσαμ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ!

Στην Ενωση ο Ανγκόλα για δύο χρόνια!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ