Η ΑΕΚ θα προχωρήσει τελικά στην απόκτηση τερματοφύλακα και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο ο 24χρονος Ολλανδός, Μίκαελ Βέριπς, της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.  Η Ενωση ήταν δεδομένο ότι θα κοίταζε για τερματοφύλακα το καλοκαίρι, αλλά όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κλείσει τον κίπερ της στις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου. Ο 24χρονος […]

Η ΑΕΚ θα προχωρήσει τελικά στην απόκτηση τερματοφύλακα και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο ο 24χρονος Ολλανδός, Μίκαελ Βέριπς, της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. 

Η Ενωση ήταν δεδομένο ότι θα κοίταζε για τερματοφύλακα το καλοκαίρι, αλλά όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κλείσει τον κίπερ της στις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Ο 24χρονος Ολλανδός δίμετρος τερματοφύλακας Βέριπς πήγε στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ως αντικαταστάτης του Ντιν Χέντερσον από την Μαλίν και πέρυσι είχε 2 συμμετοχές με τις δύο ομάδες. Στο Βέλγιο έπαιξε 35 ματς, ενώ έχει παίξει στην Ολλανδία σε Μάαστριχτ με την οποία έχει καταγράψει 41 συμμετοχές (10 clean sheets), Σπάρτα Ρότερνταμ όπου κατέγραψε 1 συμμετοχή και στις μικρές ομάδες της Τβέντε με 10 συμμετοχές.

Τελευταία του γεμάτη σεζόν η χρονιά 2018/19 με 34 ματς με την Μαλίν στα οποία δέχθηκε μόλις 24 τέρματα, έχοντας 17 clean sheets.

Η ΑΕΚ βρήκε λύση και τελικά προχωράει για την μεταγραφή του Ντατσένκο και περιμένει να της αποσταλούν τα έγγραφα ελευθέρας από τη Ρουμπίν. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες… Η Ρουμπίν συμφώνησε με μεταγραφή και όχι με δανεισμό όπως είχε ξεκινήσει η ιστορία του ποδοσφαιριστή της Ρουμπίν που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ούφα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Τβέντε και ακολούθησε το πέρασμά του από αυτές των Φίτεσε και Αϊντχόφεν πριν επιστρέψει ξανά στην Τβέντε. Ο δίμετρος τερματοφύλακας (ύψους 1,96μ.) αποκτήθηκε από την Σπάρτα ως επένδυση για το μέλλον το 2016 και δόθηκε δανεικός ένα χρόνο αργότερα στην Μάαστριχ.

Εκεί θα βρει ρόλο βασικού και θα μετρήσει 41 συμμετοχές εκ των οποίων στις 10 θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Η επόμενη χρονιά θα τον βρει στην Μέχελεν όπου και εκεί θα πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις αφού σε σύνολο 35 συμμετοχών θα κρατήσει το μηδέν στις 17!

Αυτές οι εμφανίσεις έκαναν την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019, όμως δεν μπόρεσε ποτέ να βρει ρόλο βασικού. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι για έξι μήνες υπήρξε συμπαίκτης με τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ