Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ούτε μια στο εκατομμύριο δεν σκέφτηκε να πουλήσει ή να φύγει από την ΑΕΚ. Άλλοι θα φύγουν και αυτό είναι σίγουρο. Αλλά ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου, θα μπει πρώτα στο γήπεδο, θα ξαναφέρει στην κορυφή τον δικέφαλο και μετά θα κοιτάξει την καλύτερη λύση για την επόμενη μέρα. Δεν είναι ο […]

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ούτε μια στο εκατομμύριο δεν σκέφτηκε να πουλήσει ή να φύγει από την ΑΕΚ. Άλλοι θα φύγουν και αυτό είναι σίγουρο. Αλλά ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου, θα μπει πρώτα στο γήπεδο, θα ξαναφέρει στην κορυφή τον δικέφαλο και μετά θα κοιτάξει την καλύτερη λύση για την επόμενη μέρα.

Δεν είναι ο τύπος που ένα πανό θα τον κάνει να αλλάξει το πλάνο του. Ξέρει ο τίγρης

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με συζητήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη και Καλτσίδη για

μεταβίβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η συνάντηση για την οποία γίνεται λόγος με τον ανεψιό του ομογενή επιχειρηματία, ήταν τυχαία, στα πλαίσια εντελώς άσχετης περίστασης.

Είμαστε στις μέρες του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, που προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το ρόστερ άμεσα, και στην συνέχεια να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας. Αποχωρήσεις, μεταγραφές, αλλά και ανανεώσεις. Ο Αλμπάνης έκανε την ανανέωση του με την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Στην «Αγια-Σοφιά» ο Μελισσανίδης

Άνοιξε η πόρτα για Λιβάγια και Ολιβέιρα

Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα κούρασαν πολύ και δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα, σε σχέση με την προσφορά τους. Ξενέρωσε η ΑΕΚ με τα παιχνίδια τους και η πόρτα έκλεισε. Δύο υποθέσεις λιγότερές πλέον για τον δικέφαλο.

Το… διαζύγιο της ΑΕΚ με τους δυο παίκτες είναι πολύ κοντά. Υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση και των δύο και όπως φαίνεται, τόσο ο Κροάτης, όσο και ο Πορτογάλος επιθετικός θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

ΑΕΚ : Το «ξεκαθάρισαν» οι Λιβάγια – Ολιβέιρα - ΤΑ ΝΕΑ

Οι υπόλοιπες αναχωρήσεις

Η ΑΕΚ προχωρά τις υποθέσεις των Παουλίνιο και Νταβίντ Σιμάο με σκοπό να βρεθεί λύση και να αποχωρήσουν άμεσα, ενώ ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ, Πέταρ Καρακλάιτς αναμένεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα της πατρίδας του. Θα φύγουν ως δανεικοί οι Σαμπανάτζοβιτς και ο νεαρός Λάτσι. 

Στο ρόστερ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που για καιρό ο σύλλογος θέλει να ξεφορτωθεί και δεν τα έχει καταφέρει και υπάρχουν κενά που επισημαίνονται από πέρυσι. Το αποτέλεσμα είναι στο ρόστερ να ανήκει ο Νταβίντ Σιμάο (τον οποίο πέρυσι είχε καταφέρει να δώσει δανεικό, αλλά όχι να τον… κρατήσει μακριά από την ομάδα) Το γεγονός ότι ο Εμανουέλ Ινσούα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τον βγάζουν στην σέντρα για να βρεθεί νέα ομάδα.

Ο νέος κόουτς έχει διαπιστώσει πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα, αλλά εκτιμά ότι δεν φταίνε μόνο οι αμυντικοί. Ο Μανόλο θεωρεί πως όλη η ομάδα αμύνεται λάθος και για αυτό ξεκαθάρισε πως… όποιος δεν βοηθάει αμυντικά, δεν θα παίζει!

Αλλά ο Χιμένεθ έχει δώσει και μια μικρή λίστα για τον Ιανουάριο. 2-3 προσθήκες ενδεκαδάτες. Η μία που είναι σχεδόν τελειωμένη θα δώσει μεγάλη χαρά στους φίλους της ΑΕΚ, αφού είναι καταξιωμένος ποδοσφαιριστής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι