Στην  ΑΕΚ συνεχίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις. Μπορεί να είναι ώρα ανακοινώσεων ονομάτων, δεν παύει όμως να χρειάζεται και μια κάποια μικρή …αποφόρτιση. Ήδη έχουν δρομολογηθεί κινήσεις αποχωρήσεων από την ομάδα. Για να απαλλαγεί το club από βαριά συμβόλαια. Καθώς και για να ανοίξουν θέσεις που θα καλυφθούν από ποιοτικότερους παίκτες. Ήδη το δικό του αντίο στην […]

Στην  ΑΕΚ συνεχίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις. Μπορεί να είναι ώρα ανακοινώσεων ονομάτων, δεν παύει όμως να χρειάζεται και μια κάποια μικρή …αποφόρτιση.

Ήδη έχουν δρομολογηθεί κινήσεις αποχωρήσεων από την ομάδα. Για να απαλλαγεί το club από βαριά συμβόλαια. Καθώς και για να ανοίξουν θέσεις που θα καλυφθούν από ποιοτικότερους παίκτες.

Ήδη το δικό του αντίο στην ΑΕΚ είπε ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Κροτόνε.

Ο Ρούμανος με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τους ανθρώπους και τους φίλους της ΑΕΚ.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στην ΑΕΚ γι’ αυτή τη σεζόν που αγωνίστηκα στην ομάδα. Ήταν μία σκληρή χρονιά για όλους μας, σίγουρα δεν τα καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας, αλλά είμαι υπερήφανος για τον χρόνο που πέρασα ως μέλος μίας τόσο μεγάλης ομάδας.

Σειρά φαίνεται να παίρνει και ο Γαλανόπουλος!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “hommedumatch.fr”, οι “στεφανουά” εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα μέσου, όμως δύσκολα θα καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του, λόγω των οικονομικών τους προβλημάτων. Περισσότερο ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του Γαλανόπουλου, κάτι με το οποίο δε φαίνεται να συμφωνεί η Ένωση. Από την άλλη πλευρά, η Μπρέντφορντ φέρεται να ετοιμάζει πρόταση για τον διεθνή μέσο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ