Η ΠΑΕ ΑΕΚ κυκλοφόρησε 21 φωτογραφίες από τον εσωτερικό χώρο του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι εσωτερικοί διάδρομοι και τα δύο μουσεία… Δεν απέμεινε πολύς καιρός για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» βέβαια, περιμένουν να δουν την τελική μορφή της Αγιας-Σοφιάς. Η κάθε ημέρα που περνά, σίγουρα τους […]

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κυκλοφόρησε 21 φωτογραφίες από τον εσωτερικό χώρο του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι εσωτερικοί διάδρομοι και τα δύο μουσεία…

Δεν απέμεινε πολύς καιρός για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» βέβαια, περιμένουν να δουν την τελική μορφή της Αγιας-Σοφιάς. Η κάθε ημέρα που περνά, σίγουρα τους φαίνεται αιώνας.

Παρόλα αυτά, από τη σεζόν 2022-23, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνίζονται στο νέο τους σπίτι.

Μάλιστα, για να «απαλύνει» την αναμονή, η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του γηπέδου. Έως τώρα, υπήρχαν εικόνες απ’ το εξωτερικό, όμως πλέον με 21 φωτογραφίες, μπορεί ο κόσμος της ΑΕΚ να… πάρει γεύση κι απ’ την «καρδιά» του γηπέδου.

Υπάρχουν εικόνες από τα αποδυτήρια με τα προθερμαντήρια, τα γραφεία, τις αίθουσες Τύπου, τους εσωτερικούς διαδρόμους του γηπέδου. Επίσης, θα δείτε εικόνες από τα δύο μουσεία και το εστιατόριο, τους χώρους από κάτω απ’ τις κερκίδες, τα πάρκινγκ.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«21 κλικ από την καρδιά του γηπέδου μας!

Εκεί που καθημερινά ολοκληρώνονται οι χώροι των αποδυτηρίων με τα προθερμαντήρια, τα γραφεία, οι αίθουσες για τον Τύπο, οι υπέροχοι εσωτερικοί διάδρομοι, το κτίριο με τα δύο μουσεία και το εστιατόριο, οι χώροι κάτω από τις κερκίδες, τα πάρκινγκ, όλες οι αθέατες πλευρές ενός πολύ μεγάλου έργου. Από τα ψηλά μέχρι και το… -2 της πρόσβασης των πούλμαν των ποδοσφαιριστών!»

Δείτε φωτογραφίες από τους χώρους αυτούς:  

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ