Η ΑΕΚ συνέχισε στις νίκες επί εποχή Μανόλο Χιμένεθ και με το αγαπημένο του 1-0. Χωρίς να παίξει μπάλα υψηλού επιπέδου, αλλά με προσεκτική άμυνα και με την ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών της πηρέ το σημαντικό τρίποντο στην Λαμία και συνεχίζει την προσπάθεια της. Λαμία – ΑΕΚ 0 – 1 Η ΑΕΚ χάρη σε γκολ του […]

Η ΑΕΚ συνέχισε στις νίκες επί εποχή Μανόλο Χιμένεθ και με το αγαπημένο του 1-0. Χωρίς να παίξει μπάλα υψηλού επιπέδου, αλλά με προσεκτική άμυνα και με την ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών της πηρέ το σημαντικό τρίποντο στην Λαμία και συνεχίζει την προσπάθεια της.

Λαμία – ΑΕΚ 0 – 1

Η ΑΕΚ χάρη σε γκολ του Ανσαριφάρντ στο 9ο λεπτό, κέρδισε στο Αθανάσιος Διάκος την Λαμία για την 16η αγωνιστική της Super League, ντουμπλάροντας έτσι τις επιτυχίες, και μάλιστα με το αγαπημένο 1-0 του Μανόλο.

Για την Ενωση αποβλήθηκε στο 53’ ο Εμάνουελ Ινσούα με την ΑΕΚ να διαμαρτύρεται έντονα για την κόκκινη κάρτα, στο πάτημα του Αργεντίνου στον Προβυδάκη.

Λαμία – ΑΕΚ 0-1: Αποκτά το «μέταλλο» Χιμένεθ - Onsports.gr

Προηγήθηκε γρήγορα, βρέθηκε όμως σε δύσκολες κασταστάσεις, καθότι έμεινε με 10 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ όμως άντεξε στη Λαμία και πήρε τη νίκη, η οποία θα της δώσει την απαραίτητη ηρεμία, προκειμένου ο Χιμένεθ να σχεδιάσει τη συνέχεια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ΑΕΚ, η οποία μπήκε ορεξάτη στο γήπεδο και με πρωταγωνιστές τον Τάνκοβιτς και τον Ανσαριφάρντ μπήκε μπροστά στο σκορ από πολύ νωρίς. Ο Αλμπάνης έσπασε για τον Σουηδό, ο οποίος «έσωσε» τη μπάλα με τάκλιν, η οποία μετά από κόντρες έφτασε στον Καρίμ που άδειασε τον Αντέτζο και με ωραίο σουτ νίκησε τον Επασί στο 9′.

Ο Μελισσανίδης θα μείνει για χρόνια – Άλλοι φεύγουν!

Μετά την αποβολή πρόσεξε περισσότερο την άμυνα της αν και η Λαμία δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνη για την ΑΕΚ.

Στο -1 από τον τρίτο ΠΑΟΚ και στο -2 από τον δεύτερο Άρη πλέον η ΑΕΚ, που αγωνίστηκε για ένα 40λεπτο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ινσούα (53′). Φιλότιμη αλλά μέχρι εκεί η Λαμία, η οποία από τη στιγμή που είχε παίκτη παραπάνω στο ματς δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε μία σοβαρή ευκαιρία και γνώρισε δίκαιη ήττα παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

Τα 8 γκολ στην Σούπερ Λίγκα έφτασε ο Ανσαριφάρντ που άνοιξε… λογαριασμό το 2021, με τον Τάνκοβιτς να είναι ο καλύτερος και ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι