Το μεταγραφικό παζάρι φαίνεται να ολοκληρώνεται σιγά σιγά στην ΑΕΚ. Η Ένωση έχει καλύψει σε ένα μεγάλο ποσοστο τα κενά στο ρόστερ της. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις οι λύσεις είναι πάνω από 2. Το πλάνο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς παίρνει σιγά σιγά την τελική του μορφή. Με τον Σέρβο τεχνικό όμως να αισθάνεται πως …κάτι λείπει! […]

Το μεταγραφικό παζάρι φαίνεται να ολοκληρώνεται σιγά σιγά στην ΑΕΚ. Η Ένωση έχει καλύψει σε ένα μεγάλο ποσοστο τα κενά στο ρόστερ της. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις οι λύσεις είναι πάνω από 2.

Το πλάνο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς παίρνει σιγά σιγά την τελική του μορφή. Με τον Σέρβο τεχνικό όμως να αισθάνεται πως …κάτι λείπει! Μια τελική – σημαντική όμως – πινελιά!

Ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να επιθυμεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου.

Ήδη, έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις παικτών και έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση των “κιτρινόμαυρων”, η οποία θα προχωρήσει τις επαφές. Ο συγκεκριμένος παίκτης προορίζεται για το βασικό σχήμα της Ένωσης, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όσον αφορά στη μεταγραφή του Νορντίν Άμραμπατ, αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, αφού πρώτα ο 34χρονος Μαροκινός περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα