Είμαστε στις μέρες του ξήλωνε και ράβε στην ΑΕΚ, και σειρά παίρνει ένα ακόμα μεγάλο όνομα πήρε τον δρόμο της επιστροφής, αφού ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ήθελε να είναι μαζί στην νέα προσπάθεια που γίνεται για μια σωστά δομημένη ΑΕΚ. Εδώ και ένα χρόνο ο Νίκος Κωστένογλου είναι εκτός ΑΕΚ, παρότι είχε επιστρατευθεί από τις Ακαδημίες […]

Είμαστε στις μέρες του ξήλωνε και ράβε στην ΑΕΚ, και σειρά παίρνει ένα ακόμα μεγάλο όνομα πήρε τον δρόμο της επιστροφής, αφού ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ήθελε να είναι μαζί στην νέα προσπάθεια που γίνεται για μια σωστά δομημένη ΑΕΚ.

Εδώ και ένα χρόνο ο Νίκος Κωστένογλου είναι εκτός ΑΕΚ, παρότι είχε επιστρατευθεί από τις Ακαδημίες για να βοηθήσει την πρώτη ομάδα μετά την απόλυση του Μιγκέλ Καρντόσο τον Αύγουστο του 2019.

Το σκούπισμα συνεχίζεται. Τέλος ο Βασίλης Δημητριάδης!

Τελικά παρότι ο Μάσιμο Καρέρα προσελήφθη τον Δεκέμβριο του 2019, ο Κωστένογλου δεν επέστρεψε στο πόστο του. Τώρα όμως φαίνεται ότι αυτό αλλάζει με απόφαση του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται στην Ελλάδα ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θα αναλάβει για τέταρτη φορά την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.Ο Ισπανός τεχνικός θα μεταβεί πρώτα στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στο Μαρούσι, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα μεταβεί στα Σπάτα για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

 Αλλωστε με τον Κωστένογλου, γινόταν πολύ καλή δουλειά στις Ακαδημίες και ανάλογο έργο θέλουν να δουν ξανά οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε επίπεδο τμημάτων και δουλειάς στο προπονητικό, όλα είχαν οργανωθεί και ο Κωστένογλου είχε την πλήρη εποπτεία, ενώ στόχος ήταν η Κ19 να τροφοδοτεί με παίκτες την πρώτη ομάδα. Και λίγο καιρό μετά έγινε αυτό με τους Μαχαίρα-Μιτάι, ενώ υπάρχουν ακόμη 2-3 παίκτες από τη Κ19 που είναι υποψήφιοι για την πρώτη ομάδα.

Καλύτερος παίκτης της Super League ο Λιβάγια! - inAEK.com

Οι επόμενες κινήσεις

Η «Ένωση» επιθυμεί την παραμονή του Λιβάγια, στον οποίο προσφέρει νέο τετραετούς διάρκειας συμβόλαιο. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να υπάρξει θετική εξέλιξη σε αυτό το θέμα και ελπίζουν πως η άφιξη του Χιμένεθ στην ομάδα θα βοηθήσει σε αυτό.

Από το ρόστερ τελειωμένοι είναι οι Παουλίνιο και Ολιβέιρα με τον τελευταίο να μην  θέλουν να τον βλέπουν και να μπορούσαν θα είχε φύγει ήδη. Ο Παουλίνιο  φέρεται να αποτελεί το ‘μαύρο πρόβατο’ του ρόστερ και να αναζητείται τρόπος λύσης του συμβολαίου του με την ομάδα.

Στο ρόστερ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που για καιρό ο σύλλογος θέλει να ξεφορτωθεί και δεν τα έχει καταφέρει και υπάρχουν κενά που επισημαίνονται από πέρυσι. Το αποτέλεσμα είναι στο ρόστερ να ανήκει ο Νταβίντ Σιμάο (τον οποίο πέρυσι είχε καταφέρει να δώσει δανεικό, αλλά όχι να τον… κρατήσει μακριά από την ομάδα)

 Το γεγονός ότι ο Εμανουέλ Ινσούα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τον βγάζουν στην σέντρα για να βρεθεί νέα ομάδα.

Αλλά ο Χιμένεθ έχει δώσει και μια μικρή λίστα για τον Ιανουάριο. 2-3 προσθήκες ενδεκαδάτες. Σύντομα και τα ονόματα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι